4 yaşındaki çocuk, babasına ait tabancayla kafasına ateş ederek kendini vurdu!

ABD'de 4 yaşındaki bir kız çocuğu, babasının evde bıraktığı tabancayla başından vurularak ağır yaralandı.

4 yaşındaki çocuk, babasına ait tabancayla kafasına ateş ederek kendini vurdu!

ABD'nin Georgia eyaletinde 4 yaşındaki bir kız çocuğu, babasının evde bıraktığı tabancayla başından vuruldu. Grovetown polisinin yaptığı açıklamaya göre, Davion Daniels (24) isimli baba, silahını üst katta bıraktı ve telefonu kullanmak için aşağı indi. Evde bulunan 4 yaşındaki kızı ise silahla oynarken silah birden ateş aldı ve kız çocuğu başından vuruldu.

SİLAH TAM OTOMATİK HALE GETİRİLDİ

Ailesi tarafından apar topar hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan kız çocuğunun, hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. Olay sırasında tek el ateş edildiği belirtilirken tabancanın kanuna aykırı olarak tam otomatik olacak şekilde modifiye durumuna getirildiği aktarıldı. Yapılan açıklamada, baba Daniels'ın dolu bir 9 mm Glock tabancasını yerde bıraktığını itiraf ettikten sonra gözaltına alındığı belirtildi.

Daniels "ikinci derece taciz" ve "makineli tüfek bulundurmak" ile suçlandı ve babasının kefalet başvurusu da reddedildi. Grovetown yetkililerinin açıklamasında ise "özellikle küçük çocukların olduğu ortamlarda" silah kullanımı konusunda daha sorumlu olunması gerektiğini vurgulandı.