4A 4B 4C emeklileri elini çabuk tutsun! 2 gün içinde başvuranlara en az 4500 TL karşılıksız ödeme yapılacak!

Garanti Bankası, emekliler için özel bir ek ödeme kampanyası düzenleyeceğini duyurdu.

4A 4B 4C emeklileri elini çabuk tutsun! 2 gün içinde başvuranlara en az 4500 TL karşılıksız ödeme yapılacak!

Garanti Bankası, Nisan ayı boyunca emeklilere özel bir promosyon kampanyası düzenlediğini duyurdu. Emekli maaşı zammı, promosyonlar ve bayram ikramiyelerinin bir arada sunulmasıyla emeklilerin mutluluğu artarken, Garanti Bankası'nın emekli promosyonu uzun zamandır ilgi odağı haline geldi. Hayat şartlarının zorluğu ve enflasyon oranlarının artması nedeniyle açlık sınırının altında maaş alan emekliler, ek ödeme yapan bankaları tercih ediyorlar. Garanti Bankası da emekli müşterilerine yönelik düzenlediği promosyon kampanyalarıyla bu tercihi destekliyor.

para

Garanti Bankası'nın Nisan ayı emekli promosyonu kapsamında, emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilere 8.500 TL'ye kadar hediye fırsatı sunuluyor. Ayrıca, kampanyaya dahil olan emekliler 500 TL harcama yapmaları durumunda 1.000 TL bonus kazanma fırsatını da yakalayabiliyorlar. Promosyon ödemeleri konusunda öne çıkan Garanti Bankası, ek kampanyalarla da dikkat çekiyor. Banka, emeklilere özel faiz oranları ile kredi imkanı da sunuyor.

Emekli promosyonlarından faydalanmak isteyen müşterilerin, maaşlarını 3 yıl boyunca Garanti Bankası'ndan almaya dair sözleşme imzalamaları gerekiyor. Bu işlem, banka şubeleri ya da e-devlet üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Garanti Bankası, emekli maaşı tutarına göre farklı nakit promosyon avantajları sunuyor. Buna göre, 3.500 TL'ye kadar olan emeklilere 4.500 TL, 3.500-7.500 TL arasında olan emeklilere 5.250 TL, 7.500-10.000 TL arasında olan emeklilere 6.750 TL ve 10.000 TL ve üstünde olan emeklilere 7.500 TL tutarında nakit promosyon ödemesi yapılıyor.

Garanti Bankası, emeklilere yönelik düzenlediği promosyon kampanyalarıyla sektörde öne çıkmaya devam ediyor.