6 yıldır kızını arayan acılı anne, kızına ait seçmen kağıdı ile şaşkına döndü!

Zonguldak'ta 15 yaşındaki Nesrin Koçaklı, altı yıl dört aydır kayıp. Anne Yeter Koçaklı'nın evine kayıp kızı için oy pusulası gönderildi. Anne Koçaklı, oy pusulasını görünce şaşkınlığını dile getirerek, "Kızım nerede, niye bulamıyorlar. Devletim bana yardım etsin, kızımı bulma şansı versin.” diye konuştu.

6 yıldır kızını arayan acılı anne, kızına ait seçmen kağıdı ile şaşkına döndü!

2017 yılında Zonguldak'ta kaybolan 15 yaşındaki Nesrin Koçaklı'dan 6 yıldan beri haber alınamıyor. Koçaklı'nın ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Ancak polisin yaptığı aramada Nesrin Koçaklı'ın izine rastlanmadı.

6 yıl 4 aydır sessiz kalan Nesrin Koçaklı'nın ailesi, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimleri için sandık başına gitmeye hazırlanırken kayıp kızının oy pusulasını görünce üzüntüye boğuldu.

6 yıldır kızını arayan acılı anne, kızına ait seçmen kağıdı ile şaşkına döndü

Acılarının tekrar ortaya çıktığını ifade eden Yeter Koçaklı, kızının hala kayıp olduğunu vurguladı ve "Bana oy kağıdını veriyorlar. Kızım nerede? Neden bulamıyorlar? Oy pusulalarını çıkarıyorlar. Acımı tekrar tazeliyorlar." dedi.

'MUHTAR BUNU AL HATIRA KALSIN' DEDİ

6 yıldır kızını arayan acılı anne, kızına ait seçmen kağıdı ile şaşkına döndü

Acılı anne, konuşmasının devamında ayrıca, "Kızımı ölü ya da diri istiyorum. Oy pusulasını görünce şaşırdım. Mahallenin muhtarı al, evine koy, hatıra olarak kalsın dedi. Kalbim kanıyor. Herkesin bir çocuğu var. 7 yıl ne ölü ne diri. Hiçbir yerden haber alamadık. Ay kapımı çalacak, ay içinde telefon gelecek, ölü ay gelecek hayalleriyle yaşıyorum. Devletim benimle ilgilensin. Lütfen kızımı bulmam için bana bir şans verin” ifadelerini kullandı.