7 gün içinde başvuran 10.000 TL nakit para alacak! Bankadan duyuruldu: Tek şartı var!

Ekonomik olarak zorlu bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde vatandaş nakit para sıkıntısı yaşamaktadır. Milyonlarca vatandaşı sevindiren haber DenizBank’tan geldi. İşte haberin detayları…

7 gün içinde başvuran 10.000 TL nakit para alacak! Bankadan duyuruldu: Tek şartı var!

Böyle bir kampanyayı daha önce hiç duymadınız. Sıfır faizsiz nakit desteği isteyenler DenizBank’a koşun deriz. Detaylar haberimizde…

banka

GAZİANTEPLİ KİŞİLERİN BAŞVURARAK ALABİLECEĞİ 10000TL NAKİT ÖDEMESİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK!

Denizbank, Nisan ayına kadar süren kampanyasıyla nakit ihtiyacı olan vatandaşların yüzünü güldürmek için bir kampanya başlattı.

Tüm bireysel kart sahiplerine açık olan kampanya, 10.000 TL'lik yiyecek ve giyecek alışverişini destekliyor. Şu anda ilk kez kart başvurusu yapan müşterilerimize özel bir kampanya yürütüyoruz.

Belirli alışverişleri daha kolay yapabilmek ve nakit para ile girebilmek özellikle bayram dönemlerinde birçok vatandaş için önemli. Bu nedenle DenizBank, bireysel kart sahibi müşteriler ve yeni müşteriler için özel koşullar sunan 10.000 TL'lik bir kampanya başlatmıştır.

BAŞVURU ŞARTLARI

1000 TL'lik bir kredi teklif edilecek ve 6 ay içinde geri ödenebilecek. Bu durum 0 faiz oranıyla sunularak 250 TL ile 10.000 TL arasında belirlendi. 0 faiz oranı ve 6 ay vade seçeneği sayesinde birçok kişi özellikle bayram öncesi nakit ihtiyacı varsa bu durumdan faydalanabiliyor. Denizbank bu nakit avansı veriyor. Bu durumda, onu belirli bir şekilde uygulamak mümkündür ve olumlu geri bildirimler sayesinde bunu hızla başaracağız. Bu durum tüm Türkiye'nin yanı sıra Gaziantep ve deprem bölgelerinde yaşayanlar ile DenizBank'ın bireysel müşteri kullanıcıları ve yeni müşterileri için geçerlidir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Başvurmak için öncelikle DenizBank direkt mobil uygulamasını indirerek müşteri olma sürecini tamamlayın. Bu müşteri işlemlerini tamamladıktan sonra geri dönüşler olumlu olduğu sürece 10.000 TL'ye kadar nakit avans kullanabilirsiniz. DenizBank'ın yeni müşterilere özel sunduğu bu tarifeden herkes yararlanabiliyor.

Ek kart veya banka kartı ile başvuran herkes bu nakit avanstan yararlanmak için İnternet Cep Şubesi'nden başvurabilir veya şubeye gidebilir.

KİMLER YARARLANABİLİR?

Faydalanacak olan kişiler genellikle Deniz Bank müşterisi olmak için başvuruda bulunan ve müşteri işlemini tamamlayan kişidir. 10.000 TL tutarındaki bu nakit avans, faizsiz ödeme seçenekleri ve 6 ay vade ile sunulmaktadır ve başvuru anında çekilebilir. Para çekme işleminden sonra bu parayı dilediğiniz gibi kullanabilir ve 6 ay boyunca nakit avans ödeyebilirsiniz. Nisan ayı boyunca devam edecek olan bu kampanyanın birçok kişi tarafından beğenilmesi bekleniyor. Tatil öncesi acil nakit ihtiyacı yaşayan kişiler bu durumdan faydalanmayı tercih ediyor.

Mevcut ekonomik durum nedeniyle birçok kişinin nakit sıkıntısı çekmesi söz konusu olabilir. Bankaların yoğun rekabeti nedeniyle Denizbank, bu özel kampanyada bireysel ve yeni müşterilere 10.000 TL'ye varan nakit avans fırsatı sunuyor. 250 TL ile 10.000 TL arasında sunulan bu parayı almadıysanız, istediğiniz tutarı çekebilirsiniz. 6 aya varan vade seçenekleri sayesinde faizsiz ve kolay ödeme imkanı sunuluyor.

NAKİT AVANS NE ZAMAN ALINABİLİR?

DenizBank müşterisi olma sürecini tamamladıktan sonra anında nakit paraya kavuşursunuz.

Nakit avanslar, onay tarihinden itibaren birkaç gün içinde doğrudan hesabınıza yansıtılır. Bu nakit avans, 10.000 TL'ye kadar faizsiz kredi şeklinde olup, belirli bir tutarda yatırılır ve bu tutar dahilinde ihtiyacı olanlara verilir. DenizBank müşteri işlemi yapan hemen hemen herkesin kullanabileceği bir durum. Kampanya devam ettiği için alımlarımız devam etmektedir.

Bayram öncesi bu nakit avans sayesinde bayram tatilinizi daha rahat geçirebilirsiniz.