Akbank'tan müşterilerine duyuruldu! Nakite sıkışanlar dikkat: Başvurana hemen 15.000 TL ödenecek

Akbank, müşterilerine özel bir kampanya ile 15 bin TL faizsiz taksitli nakit avans sunuyor. Resmi tatillerde bile başvurular hızlı bir şekilde sonuçlanacaktır. Ayrıca, kampanyaya katılan müşteriler bir yıl boyunca kart aidatı ödemeyeceklerdir. İşte detaylar...

Akbank'tan müşterilerine duyuruldu! Nakite sıkışanlar dikkat: Başvurana hemen 15.000 TL ödenecek

Akbank, acil nakit ihtiyacı olan müşteriler için 15 bin TL faizsiz taksitli nakit avans kampanyası düzenliyor. Bankanın mobil uygulamasını indirerek ve "Akbanklı Olmak İstiyorum" seçeneğini işaretleyerek ilk defa banka müşterisi olan vatandaşlar bu kampanyadan faydalanabilecekler. Axess ya da Wings kart başvurusu yapan ve kart onayı alan müşteriler, 31 Mayıs tarihine kadar taksitli nakit avans başvurusu yapabilecekler. Kampanya kapsamında 15 bin TL ödeme alacak müşteriler, ödemelerini 2-6 ay arasında taksitlendirebilecekler. Ancak belirtilen miktarın dışında başvuru yapan müşteriler için yüzde 1.36 faiz oranı uygulanacak.

KAMPANYA DETAYLARI

3Türkiye'de bir banka, müşterilerine özel bir kampanya sunmaktadır. Bu kampanya kapsamında ilk kez banka müşterisi olanlar farklı kanallar aracılığıyla başvuruda bulunarak taksitli nakit avans kullanımından yararlanabilirler. Başvuru için mobil uygulama, şube, çağrı merkezi, Juzdan uygulaması, internet bankacılığı, ATM, axess.com.tr veya wingscard.com.tr kullanılabilecektir. Kampanya sadece bireysel kredi kartları için geçerlidir.

Kampanyadan yalnızca mobil uygulama üzerinden başvuru yapan kredi kartı sahipleri yararlanabilir. Free kart, ticari kredi kartı, Troy kart, ek kart veya sanal kart başvuruları taksitli nakit avans kampanyasından faydalanamazlar. Taksitli nakit avans tutarı, en az 200 TL ve en fazla 4 bin TL olacak ve günlük işlem limitleri ile sınırlandırılacaktır. Ayrıca kredi kartının kullanıma açık olması gerekmektedir.

Kredi kartı açıldıktan sonra sadece bir kez taksitli nakit avans kullanımı yapılabilir. Bu taksitli nakit avans işlemi için ödeme günü gelmeden de çoklu taksit ödemesi yapılabilecek ve erken ödeme için indirim uygulanacaktır. Ancak taksitli nakit avansın günü gelmeden erken kapatılması mümkün değildir.

Kampanyadan faydalanan müşteriler, bir yıl boyunca kart aidat ücreti ödemek zorunda değiller. Ancak ekstre kesildikten sonra asgari miktarın ödenmemesi veya hiç ödenmemesi durumunda, asgari tutar üstünden faiz uygulanacaktır.

Taksitli nakit avans kampanyasından yararlanabilmek için kredi kartı gecikmesi, blokesi veya yasal takipte olan müşteriler ve Free kart, ticari kredi kartı, Troy kart, ek kart veya sanal kart başvuruları uygun değillerdir. Ek kart sahibi müşteriler ise ATM ve şube üzerinden taksitli nakit avans başvurusu yapabilirler.

Başvuruların sonuçları resmi tatillerde yapılmış olsa bile ilk iki iş günü içinde açıklanacaktır. Bu kampanya sayesinde müşteriler, taksitli nakit avans kullanımında ücret ödemeyeceklerdir. Ancak tüm koşulları dikkate alarak, bu kampanyaya katılmadan önce bankanın belirlediği prensipleri incelemekte fayda vardır.

Kredi kartı kullanımı her geçen gün artmakta ve taksitli nakit avans gibi finansal araçlar da müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik sunulmaktadır. Ancak bu gibi kampanyalara katılmadan önce, detaylı bir araştırma yapmak ve bireysel olarak fayda-maliyet analizi yapmak önemlidir. Ayrıca, ödemelerin düzenli olarak yapılması ve kredi kartı borçlarının kontrol altında tutulması gerekmektedir. Bu sayede, finansal sıkıntılardan kaçınılabilir ve daha sağlıklı bir mali durum sağlanabilir.