Akbank'tan paraya ihtiyacı olanlara müjdeli haber! Sıfır faizli 15 bin TL için son gün 30 Nisan

Bankadan önemli bir duyuruya yer verildi. Bu açıklamada ihtiyaç sahiplerine 30 Nisan'a kadar faizsiz 15 bin lira verileceğinin altı çizildi. Daha fazla detay için haberimize göz atabilirsiniz

Akbank'tan paraya ihtiyacı olanlara müjdeli haber! Sıfır faizli 15 bin TL için son gün 30 Nisan

04/01/2023 - 04/30/2023 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbank üyesi olmak istiyorum" butonuna basmaya devam ederek ilk kez Akbank uzaktan kullanıcısı olmaya karar veren yeni Akbank üyelerinin yararlanabileceğine vurgu yapıldı.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Akbank'ın kampanya bildiriminde belirtilen tarihler arasında Akbank'a yeni üye olanlar; ilk defa Axes veya Wings kartı başvurusunda bulunmaları gerektiğini ve başvurularının 22/05/2023 tarihinde onaylanması gerektiğini belirtti.

Akbank kampanya

Ayrıca 22 Mayıs 2023 tarihine kadar başvuruları kabul edilen Akbank üyelerinin ön ödeme kısıtlamasına tabi olarak kampanyadan 31 Mayıs 2023 tarihine kadar yararlanacağı açıklandı.

Akbank üye kayıt işlemini kurye ile tamamlayan ve belge işlemleri ve bu belgelerin bankamıza ulaşması sonrasında kredi kartı başvurusu yaparak kampanyadan yararlanacağını teyit eden katılımcılar da kampanyadan yararlanabilir.

Akbank Cep veya şubesi olanların şube, müşteri hizmetleri merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, İnternet şube, ATM, Akbank.com, axess.com.tr, wingcard.com üzerinden kredi kartı başvurusu yapabileceği de kaydedildi.

KAMPANYA DETAYLARI

Açıklamada, kampanya detaylarıyla ilgili şu ifadeler kullanıldı:

Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 15.000 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır. Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde %1,36 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacaktır.

Kampanyadan ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar yararlanabilir. 01.04.2023 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.

Kampanya koşulları çerçevesinde, resmi tatil ve hafta sonlarında Akbanklı olan katılımcılar için tanımlama süreci, takip eden ilk iş günü itibarıyla başlayacak ve artı 2 iş günü içinde sonuçlanacaktır.

Bireysel kartlara ait Taksitli Avans işlemlerinde ücret alınmamaktadır.

Kredi kartı başvurusu onaylanan Akbanklıların kullanılabilir taksitli avans limitleri kapsamındaki sıfır faizli Taksitli Avans kampanya tanımlamaları, kredi kartı başvuru onay tarihinden 2 iş günü sonra gerçekleşecektir.