Al Pacino'ya sevgilisinden ağır yasak: Yakın dostuyla bile görüşemiyor!

83 yaşındaki ödüllü oyuncu Al Pacino, Kuveyt asıllı Amerikalı 29 yaşındaki Noor Alfalah'a aşık oldu. Ünlü oyuncunun geçtiğimiz yıldan beri aşık olduğu genç sevgilisiyle bebek sahibi olmak üzere olduğu bilgisi var. Noor Alfalah (29), tüm dünyada tartışılan olayın sonrasında Al Pacino'ya (83 yaşında) bir yak koyduğu söylendi.

Al Pacino'ya sevgilisinden ağır yasak: Yakın dostuyla bile görüşemiyor!

Scent of a Woman filmiyle 1992 En İyi Erkek Oyuncu Akademi Ödülü'nü kazanan 83 yaşındaki usta Al Pacino; Geçtiğimiz günlerde yeniden baba olacağını öğrendi. Geçen Nisan ayında sürpriz bir şekilde hayatına aldığı Noor Alfalah'ın sekiz haftalık hamile olduğunu öğrenen Al Pacino, 83 yaşında olduğu için bebeğin kendisinde olup olmadığını öğrenmek adına DNA testi istediği öğrenildi.

BABALIK TESTİ İSTEDİ

Al Pacino'ya sevgilisinden ağır yasak

Magazin dünyasında büyük yankı uyandıran olayda Al Pacino'nun henüz 29 yaşında olan sevgilisini hamile bırakıp bırakmayacağı tartışılmaya başlandı. Ünlü aktör, bebeğin kendisinden olup olmadığını belirlemek için babalık testi istedi.

Kaynaklar ayrıca Pacino'nun bir kadına hamile kalmasını engelleyen sağlık sorunları olduğunu söyledi.

BİR DÖNEMİN ESKİ AŞIKLARI

Al Pacino'ya sevgilisinden ağır yasak

Bir zamanlar sevgili ve şimdi en iyi arkadaş olan Pacino ve Sola, Noor Alfallah yüzünden artık birbirlerini göremezler. Uzun yıllar Kaliforniya'da yaşayan ve düzenli olarak Al Pacino ile görüşen Lucila Sola'nın taşınmasının nedeninin bu olduğuna inanılıyor.

ZENGİN ERKEKLERLE AŞK YAŞIYOR

Al Pacino'ya sevgilisinden ağır yasak

Alfalah ve Pacino birbirlerine aşık olduklarında bir kaynak Sayfa Altı ile konuştu; İkisi arasındaki yaş farkının herhangi bir sorun falan yaratmadığını söyledi:

 "Pacino ve Noor, salgın sırasında birbirlerini görmeye başladılar. Noor, çoğunlukla zengin, yaşlı erkeklerle çıkıyordu... Bir süredir Al ile birlikteydi ve gerçekten iyi anlaşıyorlardı. Al, babasından yaşça büyük olmasına rağmen, yaş farkı önemli görünmüyor. Alfalah ayrıca varlıklı bir aileden geliyor.