Ay sonunu getiremeyenlere özel destek! O banka duyurdu: En düşük faizle 50.000 TL verecek

QNB Finansbank, ihtiyaç kredisi arayanlara kredi desteği sağlamak için farklı faiz oranlarıyla yeni bir kredi sistemi başlattı. QNB Finansbank, farklı faiz oranlarıyla 50.000 TL ihtiyaç kredisi sunan özel bir bireysel kredi kampanyası oluşturdu.

Ay sonunu getiremeyenlere özel destek! O banka duyurdu: En düşük faizle 50.000 TL verecek

QNB Finansbank, özel düşük faizli ihtiyaç kredi sistemini başlattı

QNB Finansbank, ihtiyaç kredisi arayanlara kredi desteği sağlamak için farklı faiz oranlarıyla yeni bir kredi sistemi başlattı. QNB Finansbank, farklı faiz oranlarıyla 50.000 TL ihtiyaç kredisi sunan özel bir bireysel kredi kampanyası oluşturdu. Müşteriler, bu krediden yararlanmak için bankanın kredi maliyetlerini düşürmek için sunduğu farklı alternatiflerden birini seçebiliyor. İhtiyaç kredisi, doğru kullanıldığında müşteriler için kârlı bir iş modeli olabilecek bir tür kademeli faiz sistemi ile veriliyor. Müşteriler daha kısa bir vade süresi seçerek daha düşük faiz oran ve maliyetlerden yararlanabiliyor. Bütçesi yeterli olanlar ise 12 ay vade seçerek düşük faizli kredi fırsatından yararlanabilir, destek ödemelerine çok daha düşük faiz maliyetleriyle ulaşabilir.

QNB Finansbank, özel düşük faizli ihtiyaç kredi sistemini başlattı

50.000 TL ihtiyaç kredisinin maliyeti nasıl hesaplanır?

QNB Finansbank aracılığıyla 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanan müşteriler, aylık %2,09 faiz oranıyla aylık 2.159 TL taksit ödeyerek toplam 77.749 TL maliyetle kredi kullanmış olur. Tercihini 24 ay vadeden yana kullananlar için, aylık faiz oranı %1,79'a düşüyor ve aylık 2.715 TL kredi taksiti ödeyerek toplamda 65.165 TL kredi masrafı ödüyor. 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda ise aylık faiz oranı %1,44, aylık 4.670 TL taksit ve toplam 56.041 TL maliyet oluşuyor.