Ayçiçek yağı 25 TL'ye düştü! Böyle indirim görülmedi: O markette satılıyor

Son dönemlerde fahiş şekilde artış gösteren ayçiçek yağı fiyatları vatandaşı zorlamaya devam ederken o marketten büyük yağ indirimi haberi geldi. Tüm detaylar haberimizde.

Ayçiçek yağı 25 TL'ye düştü! Böyle indirim görülmedi: O markette satılıyor

Marketlerin kampanyaları hız kesmeden devam ederken o marketten büyük yağ kampanyası başladı. Peki hangi markette ayçiçek yağı indirimi var? Fiyatlar nasıl? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ BAŞLADI

Geçtiğimiz seneden itibaren günden güne artış göstermeye başlayan ayçiçek yağı fiyatları sebebiyle vatandaş indirimli marketleri araştırmaya devam ediyor. Migros tarafından gelen son haber kapsamında ayçiçek yağı fiyatlarında büyük bir indirim başlatıldı. 

Ayçiçek Yağı indirimi Başladı

Migros ayçiçek yağı indiriminden faydalanmak için kısa süre kaldı ve ayçiçek yağı sınırlı sayıda satışa çıkacak. Migros Sanal Market 20 Nisan tarihine kadar alışveriş yapan ve Money Kart ve Money Bonus Kart ile 200 TL ve üstü alışveriş yapan müşteriler 1 litre ayçiçek yağını 25 TL'den alabilecek. Yudum marka 1 litre ayçiçek yağı normal zamanda 48.50 TL'den satılırken 200 TL ve üstü alışverişlerde 25 TL'ye düşecek. Kampanya Migros Sanal Market ve Migros Marketlerde geçerli olacak. Kampanyanın bitmesine ise 2 gün kaldı.