Bahçelievler’de kontrolden çıkan otomobil kafenin bahçesine uçtu: 1 ağır yaralı

Bahçelievler'de kontrolden çıkan bir araç kaldırımı ve kafe duvarını aştıktan sonra kafenin bahçesine uçtu. Araçta sıkışan sürücü ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 05.45 sularında İstambul'un Bahçelievler ilçesine bağlı Yenibosna Merkez Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; otomobil sürücüsü F.Y., henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti.


Yoldan çıkan sürücü kafenin bahçesine uçmadan önce kaldırıma sonra da kafenin duvarına çarptı. Olay yerine polis, itfaiye ve kurtarma ekiplerinin sevki sağlandı. Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri sürücü F.Y.'yi sıkıştığı aracın içinden çıkarmak için bir çalışma başlattı.


Sıkıçtığı yerden çıkarılan araç sürücüsü F.Y.'nin ağır yaralandığı belirlenirken ambulansa alınan sürücü hemen hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından yapılan incelemelerde hem otomobilde hem de kafede maddi hasarın oluştuğu görüldü. Polis ekibi kazanın nedeniyle ilgili soruşturma başlattı.

Sonraki Haber