Bakan Soylu, Cumhur ittifakını destekleyen HÜDA PAR’ın Hizbullah’la ilişkisini anlattı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim öncesi televizyondan yaptığı açıklamada, HÜDA PAR'ın Hizbullah ile bağlantılı olduğu iddialarına yanıt verdi. Bakan Soylu, "HÜDA PAR'ın bir terör örgütüyle ilişkisini gösterecek bir yapıda olduğunu görmüyorum. Birilerinin PKK'ya meşruiyet kazandırmak için uydurduğu şeyler" dedi.

Bakan Soylu, Cumhur ittifakını destekleyen HÜDA PAR’ın Hizbullah’la ilişkisini anlattı!

Türkiye 14 gün sonra sandık başına gidecek, cumhurbaşkanı ve delegeleri seçecek. Cumhurbaşkanı adaylarının protestoları sürerken, partililer canlı yayınlarda seçim açıklamaları yapmaya devam etti.

İstanbul'dan milletvekili adayı olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün TV100'de canlı olarak yayınlanan bir programa katıldı ve gündemle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Bakan Soylu, Cumhur ittifakını destekleyen HÜDA PAR’ın Hizbullah’la ilişkisini anlattı

Cumhur İttifakı yanlısı HÜDA PAR'ın Hizbullah ile bağlantılı olduğu iddialarının sorulması üzerine Bakan Süleyman Soylu, "HÜDA PAR'da bulunduğum süre boyunca Hizbullah dahil biz bu konuda bir hareket görmüyorum. Henüz öğrenmedim, bunu yaparsam yaparım.Bir siyasi partide herhangi bir terör eylemi gördünüz mü? Allah'ı seviyorsanız bu tür tartışmaları bırakın. Birilerinin PKK'ya meşruiyet kazandırmak için uydurduğu bir şey" dedi.