Bayburtlular Togg'u cirit atları eşliğinde karşıladılar!

Bayburt'a getirilen, davul ve klarnet eşliğinde ciritlerle karşılanan yerli ve milli otomobil Togg, büyük ilgi gördü.

Bayburtlular Togg'u cirit atları eşliğinde karşıladılar!

Bayburtlular Togg'u cirit atları eşliğinde karşıladılarAK Parti'nin Bayburt 1’inci sıradan Milletvekili Adayı Orhan Ateş'in kullandığı Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Dörtyol mevkiinden Bayburtlu Atlı Spor Kulübü’ne kadar açılmış olan "Gelenekten geleceğe güçlü adımla Türkiye" pankartı taşıyan davullu ve zurnalı cirit üzerinde karşılandı.

Bayburtlular Togg'u cirit atlarıyla karşıladılar

Togg, krşılamaya gelen kalabalığın arasından alınarak valilik önündeki alana götürüldü ve halka sergilendi. Bayburtlular Tog ile bol bol fotoğraf çektirirken, bazılarına da araca girip iç işleyişini inceleme fırsatı verildi.

"TOGG, SADECE BİR OTOMOBİL DEĞİL.."


AK Parti'den Milletvekili adayı olan Orhan Ateş, "Togg sadece bir otomobil değildir, Türk mühendislerimiz tarafından geliştirilmiş modern teknoloji ile donatılmış bir araç ve bunun bir örneğidir. Ülkemizin gücünü, teknolojisini ve aynı zamanda geldiği noktayı görün. Ülkemiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AK Parti'nin projeleriyle çok sayıda noktada bu örnekleri somutlaştırmıştır. Havada milli savaş uçağımız, karada Togg'umuz ve denizde TCG Anadolu'muzla ülkemiz Türk vizyonuyla destanlar yazmaktadır. Hamdolsun yerli ve milli sanayimiz ile beraber sağlığımızla, tarımımızla geldiğimiz zamanda 14 Mayıs Türkiye için bir büyüme dönemi olur inşallah.Yeni vizyonla birleşen asırda 14 Mayıs dönüm noktası olur tüm bunların noktası." dedi.