Magazin

Bridgerton 2. Sezon Netflix’te Ne Zaman Yayınlanacak?

Bridgerton’ın ilk sezonu Netflix izleyicileri tarafından büyük beğeni aldı. İlk sezonun popülerlik kazanması sonrasında ikinci sezon için hazırlıklar hızlandırıldı. Diziyi izleyenler ise Bridgerton 2. sezon ne zaman yayınlanacak şeklinde aramalar yapmaya başladı.

Bridgerton 2. Sezon Netflix’te?

Yapılan son açıklamalar ile birlikte dizinin ikinci sezonu için 24 Mart tarihi işaret edildi. Bridgerton 2. sezon bugün itibariyle yayınlandı. Bridgerton böylece geri döndü. Bridgerton 1. sezonunun çıkışından bu yana 455 gün geçmişti.

Bridgerton 2. Sezon Saat Dilimi Yayın Takvimi

Bilindiği üzere bölgesel olarak içerikler belirli saatlere göre platforma ekleniyor. Bu nedenle tüm dünya genelinde aynı zamanda Bridgerton yeni sezonu eklenmeyecek. Farklı saat dilimlerine göre Bridgerton’ın yayınlanma saatleri şöyle;

Saat dilimi Akış için uygun zaman
Pasifik Standart Saati 12:00 AM (GMT-7)
Dağ Standart Saati 01:00 AM (GMT-6)
Merkezi Standart Saat 02:00 AM (GMT-5)
Doğu Yaz Saati 03:00 AM (GMT-4)
Brezilya Standart Saati 04:00 AM (GMT-3)
GMT 07:00 AM (GMT)
İngiliz Yaz Saati 08:00 AM (GMT +1)
Orta Avrupa Yaz Saati 09:00 (GMT+2)
Doğu Avrupa Yaz Saati 10:00 AM (GMT+3)
Hindistan Standart Saati 13:15 (GMT+5:30)
Filipin Saati (PHT) 15:00 (GMT+8:00)
Japonya Standart Saati 16:00 (GMT+9)
Avustralya Doğu Saati 18:00 (GMT+10)
Yeni Zelanda Standart Saati 19:00 (GMT+11)
Bridgerton 2. Sezon
Bridgerton 2. Sezon

Bridgerton Yeni Sezon Netflix’te Yok

Netflix sürekli yeni sezonları eklerken zaman zaman uygulamada hatalar nedeniyle yeni sezon görünmeyebilir. Giriş yaptıysanız ve dizinin yeni sezonu yoksa birkaç işlem yapmanız gerekebilir. Netflix uygulamasını yeniden yüklemeniz sorunu çözecektir. Netflix’in mobil uygulamalarında yardım bölümünde Netflix’i yeniden yükle seçeneğini kullanarak yeniden yükleme yapabilirsiniz.  Böylece sorunu gidererek yeni sezonu alabilirsiniz. Web tarayıcısındaysanız uygulamaya erişiyorsanız da bu sefer önbelleğinizi temizlemeniz ve web sitesini yeniden açmanız gerekir.

Başa dön tuşu