Bu kampanyayı kaçıran dizlerini döver! O ürün 99 TL yerine 60 TL'ye satılacak: Piyasada 150 TL!

ŞOK Market, Ramazan Bayramının ikinci gününde birçok üründe büyük bir indirim yaptı. Fiyatları oldukça düşüren market, örneğin 63,90 TL’ye satılan bir ürünün fiyatını 32 TL’ye, 119 TL’ye satılan başka bir ürünün fiyatını 60 TL’ye indirdi. İşte indirimli ürünler...

Bu kampanyayı kaçıran dizlerini döver! O ürün 99 TL yerine 60 TL'ye satılacak: Piyasada 150 TL!

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde, ŞOK Marketler zinciri 81 ildeki tüm şubelerinde büyük bir indirim kampanyası başlattı. Farklı kategorilerdeki onlarca üründe yüzde 50'yi geçen indirimler uygulayan ŞOK, belirli bir süre geçerli olmak üzere tüm müşterilerine avantaj sağladı.

Müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ŞOK, indirimli ürünlerin stoklarla sınırlı olduğunu açıkladı. Bazı ürünlerin fiyatlarında ciddi düşüşler yaşandı. Örneğin, normalde 63,90 TL olan bir ürün 32 TL'ye; 119 TL'ye satılan bir başka ürün ise 60 TL'ye düştü. Hanımların en çok ilgi gösterdiği bir ürün de 75 TL'den 30 TL'ye kadar indirimli hale geldi.

ŞOK Marketler'deki en çok indirime giren ürünler arasında gıda ürünleri, temizlik malzemeleri, kıyafetler ve ev aletleri gibi çeşitli ürünler yer aldı. Kampanya süresince indirime giren ürünler arasında şunlar da vardı: kıyma, dana eti, tavuk göğsü, sebzeler, meyveler, süt ürünleri, çikolata, cips, bisküvi, içecekler, bebek bezi, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, temizlik bezleri, halı şampuanı, şarjlı matkap, blender, saç kurutma makinesi ve ütü.

Bu indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler, ŞOK Marketlerin tüm şubelerine giderek kampanyaya dahil olan ürünleri inceleyebilirler. Ancak stoklarla sınırlı olan bu ürünler için erken davranmak gerekiyor. Müşteriler, ŞOK Market'in internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden de indirimli ürünlerin listesine ulaşabilirler.

İŞTE İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

1

2