Camdaki Kız dizisinden Behzat Ç'ye flaş transfer! O oyuncu Behzat Ç kadrosuna katıldı!

"Camdaki Kız" dizisinde beklenmedik veda. "Camdaki Kız" dizisi sezon sonunda sona erecek ve Devrim Yakut, "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" dizisinin ikinci sezon ekibine dahil olacak. İşte detaylar...

Camdaki Kız dizisinden Behzat Ç'ye flaş transfer! O oyuncu Behzat Ç kadrosuna katıldı!

"Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan 'Camdaki Kız' dizisi, Haziran ayında final yapacak." Ancak, son bölümde hastaneye yatırılan ve doktorların umutlarının tükendiğini söylediği Gülcihan karakterine hayat veren Devrim Yakut, projeden erken ayrılacak. Bu nedenle, dizinin ana kadrosunda önemli bir değişiklik meydana geldi. Yakut'un yerine kimin geleceği henüz açıklanmadı. 'Camdaki Kız', kadrosunda birçok ünlü ismi barındırıyor. Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Serkan Keskin ve Feyyaz Şerifoğlu gibi oyuncuların yer aldığı dizi, izleyicilerden büyük ilgi görüyor.

3Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ünlü oyuncu Devrim Yakut, blutv için hazırlanan 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' dizisinin ikinci sezon ekibine katılacak. Ortaks Yapım tarafından üretilen dizi, Behzat Ç. karakterinin hayatını konu alıyor. Devrim Yakut, Behzat Ç.'nin eski bir arkadaşı olan ve şimdilerde Türkiye'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Gürkan Güney karakterini canlandıracak. Dizinin yönetmenliğini ise yine Behzat Ç. dizileriyle tanınan Devrim Yalçın üstlenecek. Çekiç ve Gül'ün ikinci sezonu Mayıs ayında çekimlerine başlayacak.