Cenk Tosun, Beşiktaş'ta 3 yıl daha kalmayı garantiledi!

Beşiktaş'ın, Cenk Tosun ile bir sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Tecrübeli forvet ile 2+1 yıllık mukavele konusunda anlaşıldığı belirtildi.

Cenk Tosun, Beşiktaş'ta 3 yıl daha kalmayı garantiledi!

Cenk Tosun, Beşiktaş'ın yeni sezondaki ilk imzası oldu. Bu haber siyah beyazlı taraftarları oldukça sevindirdi.

Cenk Tosun'un Beşiktaş ile yaptığı kontratının bitmesine bir yıl daha var. 31 yaşındaki oyuncu, bir yılı opsiyonlu üç yıllık sözleşme imzalayacak.

CENK TOSUN İLE 2+1 YILLIK SÖZLEŞME

Cenk Tosun, Beşiktaş'ta 3 yıl daha kalmayı garantiledi!

2022-23 sezonunda takımıyla 36 maça çıkan Cenk Tosun, 16 gol ve 4 asist kaydetti. Cenk'in bir yıllık opsiyonu gelecek sezon için geçerliydi. Milli futbolcuyla yeni sözleşmeye imza atmak isteyen siyah beyazlı yönetim tecrübeli fotbolcuyla 3 yıllık anlaşmaya vardılar.

25 MİLYON EURO BEDELİYLE EVERTON'A TRANSFER OLMUŞTU

Cenk, 2014-2015 sezonu öncesinde Gaziantespor'dan Beşiktaş'a katıldı ve Ocak 2018'de yaklaşık olarak 25 milyon Euro'ya Everton'a imza atmıştı. 020-2021 sezonunun ikinci yarısında Siyah Beyazlılarda kiralık forması giyen forvet oyuncusu sezon başında tamamen Beşiktaş'a döndü.

3 SÜPER LİG, 1 TÜRKİYE KUPASI ŞAMPİYONLUĞU

Cenk Tosun siyah beyazlılarda çıktığı 177 maçta 83 gol ve 18 asist kaydetti. Beşiktaş ile 3 kez Süper Lig şampiyonluğu gören 31 yaşındaki forvetin, 1 kez de Türkiye Kupası'nı kazandığı biliniyor.