Cinsiyet değiştirerek 'Doruk' adını alan Neslihan Doğrusöz'den üstsüz pozlar

'İşte Benim Stilim' adlı yarışma programında bulunduğu dönemde gündeme gelen Neslihan Doğrusöz, yarışmanın ardından cinsiyet değiştirme ameliyatını olmaya karar vermişti. Neslihan aadını Doruk olarak değiştirdiğini açıklayan fenomen isim daha sonra Sevda Demirel ile yaşadığı aşkla adından söz ettirdi. Doruk Doğrusöz'ün şimdilerde üstsüz pozları sosyal medyada gündem oldu.

Cinsiyet değiştirerek  'Doruk' adını alan Neslihan Doğrusöz'den üstsüz pozlar

İşte Benim Stilim yarışması ile birlikte herkesin tanıdığı bir fenomen haline gelen Neslihan Doğrusöz, yarışmanın ardından cinsiyet değiştirmeye karar verdi ve ameliyat oldu. O dönemde stili oldukça beğenilen Doğrusöz, cinsiyet geçişinden sonra adından sıkça söz ettirdi. Egzersiz yaparak vücudunu şekillendiren yarışmacı son halini yayınlayarak sosyal medyayı salladı.

Neslihan Doğrusöz'den üstsüz pozlar

Karizmatik pozlarıyla tanınan Doruk Doğrusöz'ün üstsüz pozları beğeni yağmuruna tutuldu. Doğrusöz'ün pozlarının altına "Maşallah", "Şok", "Karizmatik adam olmuşsun" gibi yorumlar gönderildi.

Neslihan Doğrusöz'den üstsüz pozlar

CİNSELLİĞİ GÜNDEME GELMİŞTİ

Doruk Doğrusöz olarak adını değiştirmeye karar veren eski 'İşte Benim Stilim' yarışmacısı bir süre Sevda Demirel ile romantik bir ilişki içindeydi. Demirel, ilişkisi hakkında kamuoyuna açıklama yapmış ve "Doruk'u hiç çıplak görmedim" diyerek sansasyon yaratmıştı.

Neslihan Doğrusöz'den üstsüz pozlar

Neslihan Doğrusöz'den üstsüz pozlar