Cumhur İttifakı'nın iki liderinden kritik toplantı! Erdoğan ve Bahçeli Beştepe'de görüştü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Beştepe'de Cumhur İttifakı ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ağırladı.

Cumhur İttifakı'nın iki liderinden kritik toplantı! Erdoğan ve Bahçeli Beştepe'de görüştü..

Bugün Ankara'da henüz programda olmayan sürpriz bir konferans yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi Beştepe'de ağırladığı bildirildi. Erdoğan-Bahçeli görüşmelerinde Cumhur İttifakı'nın bundan sonraki yeni süreçte atması gereken adımlar ve meclis süreçleri masaya yatırıldı. Görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmadığı anlaşıldı ancak bu, iki liderin günlük planlarında yer almadı.

Erdoğan ve Bahçeli Beştepe'de görüştü

Yüksek Seçim Komisyonu, 14 Mayıs'ta yapılan 28'inci milletvekili seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı. Kesin sonucun ardından AK Parti'nin 268 milletvekili ile birlikte TBMM'de en fazla sandalyesi olan parti oldu. Diğer taraftan MHP'nin ise mecliste 50 milletvekili bulunuyor. Cumhur İttifakı'nın parlamentodaki toplam milletvekili sayısı 323'tür.

YENİ KABİNE CUMARTESİ AÇIKLANACAK

Yemin töreni ve bakanlık duyurusunun tarihleri de belli oldu. Milletvekilleri Cuma günü yemin edecekler ve ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, ertesi gün görevine başlayacak. Yeni kabinenin ise yine cumartesi günü açıklanacağı söyleniyor.