Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu hafta sonu programı deprem bölgesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün kendisi için hazırlanan program kapsamında deprem bölgesindeki ilk istasyon olan Adıyaman'a gitmek üzere öğle saatlerinde İstanbul'dan ayrılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu hafta sonu programı deprem bölgesi!

İkinci seçimlere bir hafta kala Cumhur İttifakı adayı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün deprem bölgesindeki illeri ziyaret etmesi planlanıyor.

Erdoğan'ın deprem bölgesinde olan ilk durağının Adıyaman olduğu belirtilirken, bölgeye gitmek için öğle saatlerinde İstanbul'dan ayrılması planlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra MHP lideri ve aynı zamanda ittifak ortağı Devlet Bahçeli ile birlikte Adıyaman'da kurulan konteyner kentine bir ziyarette bulunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu hafta sonu programı deprem bölgesi

DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜ KAHRAMANMARAŞ'A DA GİDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu ziyaretinin ardından 6 Şubat depreminin merkez üssü olan Maraş'a gidecek ve orada bir takım temaslarda bulunacak. Erdoğan'ın yarın depremin vurduğu illerden biri olan Hatay ve Antep illerini ziyaret etmesi planlanıyor. Hatay'da 24 Mart günü temeli atılan tartışmalı Defne Devlet Hastanesi yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın huzurunda törenle açılacak.