Dilan Çiçek Deniz yeni sevgilisi Mert Yazıcıoğlu için öyle bir paylaşım yaptı ki! Sosyal medya bu sözlerle çalkalandı!

4 yıllık bir beraberlik yaşayan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu çiftinin ayrılığı magazin kulislerine bomba gibi düşmüştü. Çok uzun sürmeden yeni bir beraberliğe yeşil ışık yakan Mert Yazıcıoğlu ve yeni sevgilisi Dilan Çiçek Deniz aşk tatiline çıktı. Maldivler de tatil yapan çiftten yeni haberler ve resimler gelmeye devam ediyor. İşte detaylar…

Dilan Çiçek Deniz yeni sevgilisi Mert Yazıcıoğlu için öyle bir paylaşım yaptı ki! Sosyal medya bu sözlerle çalkalandı!

Şimdiler de Star TV'de reyting rekorları kıran Yalı çapkını dizisinin güzel yıldızı Afra Saraçoğlu ile 4 yıllık ilişkisini noktalayan Mert Yazıcıoğlu kalbini bir başka oyuncu güzele kaptırdı. çok yeni olan aşıklar Mert Yazıcıoğlu ve Dilan Çiçek Deniz aşklarının keyfini çıkarıyorlar. Beraber tatile giden çiftten Dilan Çiçek Deniz sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’na ilanı aşk etti. Detaylar haberimizde…

iş

DİLAN ÇİÇEK DENİZ MERT YAZICIOĞLU'NA İLAN-I AŞKA DOYAMADI! "SENİN BU ELLERİNDE NE VAR BİLMİYORUM"

Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu’nun sürpriz şekilde başlayan aşkları son sürat devam ediyor. Çiftin birlikte tatil için Maldivlere gittiği paylaşımı sosyal medyada gündem olurken, Dilan Çiçek Deniz'in gökyüzünü çekip paylaştığı fotoğrafa yazdığı not büyük ilgi gördü.

Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu bir süredir aşk yaşıyor. Mert Yazıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde dört yıllık sevgilisi Afra Saraçoğlu'ndan ayrılık kararı almıştı. Şimdiler de yeni sevgilisi olan Dilan Çiçek Deniz'in Yazıcıoğlu'na ilan-ı aşk ettiği paylaşımı büyük beğeni topladı.

İkili başlangıçta ilişkilerini bir sır olarak sakladı, ancak daha sonra birlikte kameralar karşısına geçmişlerdi.

Maldivler ‘de tatil yapan çift, arka arkaya paylaştıkları karelerle gündem oldu. Dilan Çiçek Deniz'in son paylaşımındaki aşk ilanı takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

TURGUT UYAR ROMANTİZMİ

Dilan Çiçek Deniz sosyal medya hikayesinde, Turgut Uyar'ın en beğenilen şiirlerinden olan Göğe Bakma Durağı'ndan dizeler ekledi.

iş

Güzel oyuncu paylaşımına,

"Senin bu ellerinde ne var bilmiyorum göğe bakalım

Tuttukça güçleniyorum kalabalık oluyorum" notunu düştü.