Elektrik faturasında bu ibare yer alanlar dikkat! Uzun süreli elektrik kesintisi yapılacak

GDZ Elektrik, İzmir'in birçok ilçesinde yaşanacak olan elektrik kesintisi hakkında resmi internet sitesi üzerinden açıklama yaptı. Kesintiye dair detaylar da bu açıklama ile birlikte paylaşıldı. Ayrıntılar haberimizde...

Elektrik faturasında bu ibare yer alanlar dikkat! Uzun süreli elektrik kesintisi yapılacak

GDZ Elektrik, İzmir’in birçok ilçesinde 25 Nisan tarihinde elektrik kesintisi yapacağını duyurdu. Konuyla ilgili detaylar GDZ Elektrik resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı.

Yapılan açıklamaya göre, kesinti çalışmaları saat 08.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilecek. İzmir’deki bazı bölgelerde planlı olarak gerçekleştirilecek olan kesinti çalışmaları nedeniyle enerji nakil hatlarında bakım, onarım ve yenileme işlemleri yapılacak.

Kesinti çalışmalarından etkilenecek olan ilçeler arasında Balçova, Bornova, Çiğli, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Konak, Menemen, Narlıdere ve Bayraklı yer alıyor. Bu ilçelerde belirtilen saatler arasında elektrik kesintisi yaşanması bekleniyor.

GDZ Elektrik, elektrik kesintisi yaşanacak bölgelerdeki vatandaşların gerekli tedbirleri almalarını, elektrikli cihazları fişlerinden çekmelerini ve kesinti çalışmalarının tamamlanmasını takiben enerji verilmeden önce birkaç dakika beklemelerini tavsiye etti.

İzmir’de gerçekleştirilecek olan planlı kesinti çalışmaları, enerji nakil hatlarında yaşanabilecek arızaların önüne geçmek ve daha kaliteli bir enerji sağlamak amacıyla düzenli olarak yapılmaktadır. Bu nedenle vatandaşların bu kesintiler konusunda anlayışlı olmaları beklenmektedir.

KESİNTİLERİN MEYDANA GELECEĞİ İLÇE VE MAHALLELER

kesinti

Elektrik dağıtım şirketi GDZ, İzmir'in bazı ilçelerinde elektrik kesintisi yapacağını duyurdu. Kesinti saatleri ve yerleri şöyle: Balçova'da Korutürk, Bayındır'da Yusuflu ve Yakacık, Beydağ'da Atatürk ve Cumhuriyet mahalleleri, Bornova'da Erzene sokakları, Buca'da Barış, Efelere ve Yiğitler mahalleleri, Çeşme'de Karaköy, Alaçatı ve Germiyan, Dikili'de Denizköy ve Çandarlı, Gaziemir'de Fatih mahallesi, Konak'ta Zafer Tepe, Çimentepe ve 2. Kadriye mahalleleri, Ödemiş'te Akıncılar, Bengisu ve İnönü mahalleleri, Torbalı'da ise Muratbey sokakları. Kesinti süreleri farklılık göstermektedir, bazı kesintiler 3 saat kadar sürmektedir.