Emekli maaşını Denizbank'a taşıyanlar yaşadı! 15 günde 55.000 TL alabilirsiniz

Denizbank, müşterilerine özel bir kredi fırsatı sunuyor. Bayram öncesi nakit ihtiyacı olanlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunan Denizbank, 55 bin TL'ye kadar olan kredi taleplerinde düşük faiz imkanı sağlıyor. İşte detaylar...

Emekli maaşını Denizbank'a taşıyanlar yaşadı! 15 günde 55.000 TL alabilirsiniz

Ramazan Bayramı öncesinde nakit ihtiyacı olan vatandaşların kredi alımını zorlaştıran bankalar arasında, Denizbank farklı bir adım attı. Maaşını Denizbank'tan alan müşteriler için düşük faizli 55 bin TL kredi imkanı sağladı. Yükselen enflasyon verileri nedeniyle bankaların ihtiyaç kredisi limitlerini artırdığı bir dönemde, vatandaşlar kredi kartlarının nakit avans kısmına yüklenmek zorunda kalmışlardı. Bu sebeple, Denizbank'ın sunduğu uygun faizli kredi fırsatı büyük bir ilgi gördü. Bankalar arasındaki rekabetin kızıştığı bu dönemde, Denizbank'ın bu hamlesi vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamalarında büyük bir kolaylık sağladı.

DÜŞÜK FAİZLİ 36 AY TAKSİT SEÇENEKLİ KREDİ

PARA

Denizbank, maaşını Denizbank'tan alan müşterilerine özel bir kredi fırsatı sunarak, bayram öncesinde nakit ihtiyacı olan vatandaşlara kolaylık sağlamayı amaçlıyor. 55 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sunan Denizbank, bu fırsatı kaçırmak istemeyen müşteriler tarafından büyük ilgi görüyor. Kredi kullanımı için vade seçenekleri arasında 36 ay seçeneği de bulunuyor. Bu özel kredi fırsatı sayesinde yüksek vade ve düşük faiz imkanı sunuluyor.

Denizbank'ın 55 bin TL üst limitli ihtiyaç kredisinde faiz oranları da açıklandı. Örneğin, 10.000 TL'lik kredi 12 ay vade ile ödenirse uygulanacak faiz oranı 2,97 olarak belirlenmiş. Aynı kredi 24 ay vade ile ödenirse faiz oranı yüzde 2,70'e çıkıyor. 36 ay vade seçeneği için ise faiz oranı yine yüzde 2,70 olarak belirlenmiş. Kredi tahsis ücreti, sigorta, vergiler, aylık maliyet ve yıllık maliyet oranları da aylık taksitlendirme içinde yer alıyor. Vade sayısı arttıkça faiz oranları da artıyor.