Emeklilerin nakit derdi tek SMS ile bitiyor! İki bankadan düşük faizli hızlı emekli kredisi

Nakit para arayan emeklilere iki bankadan müjdeli haber geldi. Bu bankalar tek bir SMS ile binlerce lira hızlı kredi verecek. Ayrıntılar haberimizde.

Emeklilerin nakit derdi tek SMS ile bitiyor! İki bankadan düşük faizli hızlı emekli kredisi

Son dönemde artan hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşlar nakit para konusunda sıkıntıya düştü. Kredi kartlarını daha çok kullanan vatandaşlar, nakit ihtiyaçları için bankalara ilgi göstermeye başladı. Bankalar ise bu talebe karşılık vererek çeşitli kredi kampanyaları üretiyor.

Umpir’de yer alan habere göre, Yapı Kredi ve Akbank emekliler için yeni bir kampanya hazırladığını duyurdu. Emekli maaşını bu iki bankadan alanlar kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak aradıkları nakit paraya kavuşabilecekler.

Tek SMS ile başvuru yapmak yeterli

Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası üzerinden alan vatandaşlar, ihtiyaç kredisine başvuru yapmak için sadece bir telefona ihtiyaç duyacaklar. Bankaya kayıtlı telefon numaraları üzerinden SMS ile kredi başvurusu yaparak dakikalar içerisinde onaylanan kredilerine erişebilecekler.

Bunun yanında yalnızca SMS ile değil, mobil bankacılık üzerinden de kredi başvurusu alınmaktadır. Bu sayede vatandaşlar banka şubelerine gidip sıra beklemeden ihtiyaç kredilerini kolayca çekecek ve nakit para kullanabilecekler.

4425’e SMS gönderen nakit parayı alacak

Emeklilere özel kredi veren bir diğer banka olan Akbank da SMS ile başvuru yapmaya olanak tanıyor. Nakit paraya sıkışan emekliler cep telefonlarından ‘KREDI’ yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaralarını 4425’e SMS olarak gönderdiklerinde kredi başvurusu yapmış olacaklar.

Yapı Kredi ve Akbank’ın emeklilere özel sunmuş olduğu faiz oranları ve ödeme planları bulunmaktadır. Düşük faizle kredi çekmek isteyenler, istedikleri tutarı da belirterek bu imkandan yararlanabilecekler.

Kaynak: https://umpir.com/emekliye-oezel-hizli-kredi-kampanyasi-basvurular-5-dakikada-sonuclaniyor