Erdoğan'a 'İstifanın eşiğindeyiz' demişti! Ordu İl Başkanı Tomakin'in görevine son verildi..

Milletvekili listelerini beğenmeyen ve sosyal medyadan Erdoğan'a bir çağrıda bulunan AK Parti'nin Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, 'Seçimde karşılaşabileceğimiz riskleri almak istemiyorum.' şeklinde ifadeler kullanmıştı. Açıklaması reddedilen Tomakin'in görevden alındığı ve onun yerine Selman Altaş'ın atamasının yapıldığı bildirildi.

Erdoğan'a 'İstifanın eşiğindeyiz' demişti! Ordu İl Başkanı Tomakin'in görevine son verildi..

Ordu'nun AK Parti İl Başkanı olarak görev yapan Halit Tomakin, görevinden alındı. Tomakin'den boşalan koltuğa ise Selman Altaş getirildi.

Halit Tomakin, sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir çağrıda bulunmuş ve Ordu milletvekili aday listesi ile ilgili itirazını dile getirmişti. Seçmenin aday listesinden memnun olmadığını söyleyen Tomakin'in bu açıklaması reddedildi ve görevine son verildiği kendisine ulaştırıldı.

Erdoğan'a 'İstifanın eşiğindeyiz' demişti! Ordu İl Başkanı Tomakin'in görevine son verildi

AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Ordu İl Başkanı olarak görev yapan Halit Tomakin'in görevden alındığı ve onun yerine ise Selman Altaş'ın atandığı bildirilirken yeni görev verilen başkana başarı dilekleri iletildi.