Erdoğan, nefret diline sarılarak Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi: 'Senin o teröristlerden ne farkın var?'

AKP Başkanı Erdoğan, seçime 4 gün kala Ankara Keçiören'de yaptığı konuşmada Kılıçdaroğlu'nu yeniden hedef olarak gösterdi. Millet ittifakını terörle yan yana koymaya çalışan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na itafen "Senin o teröristlerden ne farkın var?" şeklinde bir ifade kullandı.

Erdoğan, nefret diline sarılarak Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi: 'Senin o teröristlerden ne farkın var?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Keçiören ilçesinde düzenlenen "STK'lar ve Liderler Buluşması"nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının neredeyse tamamını yine cumhurbaşkanı adayı ve CHP'nin lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ayırarak, defalarca hem CHP'yi hem de Millet İttifakı bileşenlerini kınadı ve ve isyancıların terörle yan yana olduğunu bir kez daha vurguladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA SERT SÖZLER

Erdoğan, nefret diline sarılarak Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi 'Senin o teröristlerden ne farkın var

28 Mayıs'a dört gün kala Cumhurbaşkanı Erdoğan, keskin uyumsuz söylemini artırdı ve kendi açıklamalarıyla CHP genel başkanına "Sayın Kılıçdaroğlu, izin bu teröristlerden ne farkınız var? diye sordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı'nı da şu ifadeler, kullanarak hedef aldı:

"PKK'nın kurulduğu köye giderek baharın buraya geleceğini söyleyerek video çektiler. Milleti PKK'nın işaretiyle selamlıyorlar. Kandil'in destek açıklamaları alkışlarla karşılandı. Şimdi bizlere ahlak dersi verirken Cumhur İttifakı'na da milliyetçilik ile ilgili ders vermek istiyorlar. Kemal Bey ne zaman milliyetçi oldunuz? İşte böyle… Akşam ve sabah farklıdır. Bütün numaralar onlarda. Pazar günü düşündükleri tüm bu rakamları onlara siyasi mezarlık yapalım."

"KİMSENİN MEZHEBİ, KILIK KIYAFETİ İLE İLGİLENMEDİK"

“Unutmayın 28 Mayıs'taki rakibimiz hiçbir zaman CHP genel başkanı olmadı." diyen Erdoğan, toplantıdan birkaç gün önce açıklamalarda bulunarak, "En büyük düşmanımız rehavet, ileri gittik, kazanacağız hissine kapılıp gidiyoruz" derken konuşmasında 40 yıldır milletimizin karşısındayım. Biz kimseyi bölmeyiz. Kimseye karışmadık, yasakları kaldırdık, zulme son verdik. . Boş alanı genişletmek için çok çalıştık." ifadelerini de kullandı.