Fatih Portakal'dan Muharrem İnce kararına manidar yorum!

Muharrem İnce'nin 14 Mayıs seçimlerine üç gün kala adaylığını geri çekmesi siyasi gündemde yerini aldı.

Fatih Portakal'dan Muharrem İnce kararına manidar yorum!

Gazeteci Fatih Portakal, bugün Muharrem İnce'nin aldığı adaylıktan geri çekilme kararı hakkında yaptığı değerlendirmesinde “Dün çekilmediğimi söyledi. güvenilir değilsin Zamanlama çok önemli ve bence açıklayamayacağı sebepleri var" diyerek muhalefeti işaret ettiğini ve orada, "Aksi bir mazeret yok yoksa bizi suçlarlar" dediğini söyledi.

Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edilmesi ve seçime 3 gün kala yarıştan çekilmesi siyasi gündemde en çok konuşulan konuların başında geliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan gazeteci Fatih Portakal şunları söyledi:

Fatih Portakal'dan Muharrem İnce kararına manidar yorum

"Muharrem İnce, seçime üç gün kalmış yarıştan çekildiğini söyledi. Dün çekilmediim diye söylemişti. Gerekçe olarak da Kılıçdaroğlu'na olan öfkesini "vatan sorunu, sebebi yok" diyerek dile getirdi. Muharrem bey, eğer bu hassasiyetiniz varsa bu çekimi aylar öncesinden yapmalısınız. Güvenilir değilsin. Hiç arkadaş canlısı değilsin. Şimdi de seçimden 72 saat önce dışarıda olduğunuzu söylüyorsunuz. Tarih sadece senin için tekerrür ediyor ve sen onu o gün, bugüne kadar kaçırdın... Zamanlaması önemliydi ve bence açıklayamadığı sebepleri vardı. Ne diyebilirim ki, iyi şanslar."