Gelinlik giyen Demet Şener'den bol altınlı paylaşım!

Model Demet Şener'in gelinliğiyle ilgili yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu. Şener’in dev bir bükülmüş bileklik taktığı bir fotoğrafı bir dizi esprili yoruma yol açtı. Güzel modelin gelinliğini paylaşması sosyal medyayı karıştırdı ve herkes Şener'in aşirete gelin olarak gittiğini düşündü.

Gelinlik giyen Demet Şener'den bol altınlı paylaşım!

2005'te basketbolcu İbrahim Kutluay ile evlenen Demet Şener, bu evliliğini 2018 yılında boşanarak bitirmişti. Bir süre sonra işadamı Cenk Küpeli ile dünya evine giren güzel manken şu sıralar Tolga Arman ile bir birlikteli yaşıyor. Bazı özel defilelere çıkan Demet Şener, son olarak üzerinde gelinlik ve bolca altınlı bir paylaşımını sosyal medyadan hayranları için paylaştı.

“ALTINLARA BULANDIĞIMIZ BİR DEFİLE” 

Gelinlik giyen Demet Şener'den bol altınlı paylaşım!

Gelinlik defilesi için Van'a gittiğinde fotoğraf çektiren Demet Şener, fotoğrafı 1 milyon takipçiye sahip Instagram hesabından paylaştı. Ünlü model, fotoğrafın üzerine "Altınlara bulandığım bir defileydi" diye yazdı.

Kısa sürede sosyal medyayı sallayan Demet Şener'in gelinliğini paylaşması çok sayıda yorum aldı. Ünlü bir modelin takipçileri, "Damadın ailesinden evlenince beklediğin performans", "Aşiret gelini olduğuna inanamıyorum..., şeklinde esprili yorumlar yazdılar.