Gökhan Özoğuz'dan seçmenlere, 'Kılıçdaroğlu için sandığa sarıl' mesajı!

Grup Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz, Türkiye'nin kurtuluşunun Millet İttifakı olduğunu belirterek, 28 Mayıs'ta ikinci cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılması sırasında seçmenlere sandık çağrısı yaptı. Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bababa TV'de verdiği yanıların aslında hem kendisi hem de partisi hakkındaki tüm soru işaretlerinin ortadan kalkmasına neden olduğunu belirterek takipçilerine 'sandığına sarıl' mesajını iletti.

Gökhan Özoğuz'dan seçmenlere, 'Kılıçdaroğlu için sandığa sarıl' mesajı!

Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam Babala TV'de yayınlanan mevzular Çaık Mikrofon'a konuk oldu ve gençlerden gelen tüm soruları yanıtladı. 12 saat içerisinde yaklaşık 10 milyondan fazla izleme kaydeden program gündemin en çok konuşulan konusu olurken Athena Grubu solisti Gökhan Özoğuz, programı sosyal medya hesaplarından paylaştı.

GÖKHAN ÖZOĞUZ'DAN, ‘SANDIĞA SARIL' MESAJI

Gökhan Özoğuz'dan seçmenlere, 'sandığa sarıl' mesajı

Millet İttifakı'nın adayına sosyal medya hesabından verdiği destekle taraftarlardan destek gören Gökhan Özoğuz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bu programın ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun hem şahsı hem de partisi ile ilgili bütün soru işaretleri mükemmel olarak ortadan kalkmıştır. Türkiye’nin kurtuluşunun Millet İttifakı'nda olduğunu düşünüyorum. Sandığa sarıl. Gidip oyunuzu kullanın, sizin geleceğiniz orada!"