Alternatif Bank, gerçekleştirdiği basın açıklaması ile Kurumsal ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı ve Kredi Tahsis Grubu Genel Müdür Yardımcılığı görevleri için iki yeni atamanın yapıldığını duyurdu.
Kredi Tahsis Grubu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdüren Gökhan Songül, atama ile Kurumsal Ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığına getirildi. Gökhan Songül’ün atanmasının ardından ise Kredi Tahsis Grubu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Kredi Tahsis Grubu Direktörü olarak çalışan Ayşe Akbulut getirildi.
- Advertisement -
Alternatif Bank’tan Yetişen Lider Vurgusu
Yapılan atamalar ile ilgili gerçekleştirilen basın açıklamasında, Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür tarafından yapılan değerlendirmelere yer verildi. Banka müdürü Gür, yetişen lider vurgusu yaparak bu durumun banka kültürü için önemli olduğunu söyledi.
Banka Müdür Kaan Gür konuyla ilgili olarak “Bankamızda 8 yıldır Kredi Tahsis Grubu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Gökhan Songül, başta bankamızın aktif kalitesinin gelişimi olmak üzere birçok kritik projede liderlik yaparak, başarılı işlere imza attı. Sahip olduğu deneyimle Gökhan Bey’in Kurumsal ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı görevinde de bankamızın hedeflerine ulaşmasında önemli katkıları olacağına inanıyorum. Uzun yıllara dayanan bankacılık tecrübesiyle 4 yıl önce aramıza katılan Ayşe Akbulut da Alternatif Bank’ın başarı yolculuğunda Kredi Tahsis Grubumuz bünyesinde çok önemli görevler üstlendi. Şimdi de Gökhan Bey’den Kredi Tahsis Grubu Genel Müdür Yardımcılığı görevini devralarak ekibimize sağladığı katkıyı artan bir ivme ile sürdüreceğine inanıyor, her iki çalışma arkadaşıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.