İş Bankası büyük hamleyi yaptı! Emekli promosyonları yükseldi: 7 bin 500 TL ödeme alacaksınız!

EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte bankaların promosyon kampanyalarındaki değişiklikler de hız kazandı. Peki İş Bankası emekli promosyonları ne kadar oldu? Tüm detaylar haberimizde.

İş Bankası büyük hamleyi yaptı! Emekli promosyonları yükseldi: 7 bin 500 TL ödeme alacaksınız!

Bankaların emekli promosyon yarışı devam ederken müşteri potansiyelini artırmak isteyen İş Bankası büyük bir değişim yaptı. Peki artık emekli promosyon tutarları ne kadar ödenecek? Şartlar neler? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İŞ BANKASI GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONLARI

İş Bankası emekli müşteri potansiyelini artırmak amacıyla yeni promosyon tutarlarını paylaştı. İş Bankası emekli promosyon ödemesini alabilmek için emekli maaşının bankaya taşınması ve üç sene bankada kalma taahhüdü verilmesi gerekiyor. Maaşını bankaya taşıyan emekli müşteriler üç iş günü içinde promosyon ödemelerini alabiliyor. 

İş Bankası Güncel Emekli Promosyonları

Eğer promosyon süresi devam ederken banka değişikliği yapılırsa ödenen promosyon tutarının tamamı müşteriden iade alınıyor. İş Bankası promosyon ile ilgili diğer tüm detaylar resmi internet sitesi üzerinde emekli vatandaşla paylaşılıyor. İş Bankası güncel emekli promosyon tutarları şu şekilde; 3 bin 500 TL'ye kadar emekli maaşı alan vatandaşlar 4 bin 500 TL, 3 bin 500 TL ve 7 bin 500 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlar 5 bin 250 TL, 7 bin 500 TL ve 10 bin TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlar 6 bin 750 TL, 10 bin TL ve üstünde emekli maaşı alan vatandaşlar 7 bin 500 TL ödeme alacak.