İstanbul Fatih'teki pide dükkanında çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti!

İstanbul Fatih'te 5 katlı bir binanın birinci katında bulunan Pide dükkanında yangın çıktı. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken içeride uyuyan 6 kişiyi yaralıların arasından kurtardı. Yaralılardan Mehmet Erboğa ve Beşir Erboğa ile küçük kardeşleri Mehmet Erboğa'nın hayatlarını kaybettikleri bildirildi.

İstanbul Fatih'teki pide dükkanında çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti!

Dün saat 02:30 sıralarında İstanbul'un Fatik ilçesine bağlı Silivrikapı Mahallesindeki bir pideci dükkanında yangın çıktığı ihbarı yapıldı.

PİDECİDEN BİR ANDA DUMANLAR YÜKSELDİ

Edinilen bilgilerde, 5 katlı binanın zemin katında faaliyet gösteren pideci dükkanından dumanların yükseldiğini gören komşular itfaiye, sağlık ve polisi aradı. Kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

İstanbul Fatih'teki pide dükkanında çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti

İÇERİDE 6 KİŞİNİN OLDUĞU SÖYLENDİ

Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri yangını hemen söndürürken, kapalı alanda uyudukları tespit edilen altı işçi de kurtarıldı.

HASTANEYE KALDIRILAN 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekibinin ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırılan Mehmet Erboğa ve Beşir Erboğa ile küçük kardeşleri Mehmet Erboğa'nın doktorların tüm çabalarına rağmen hayatlarını kaybettikleri bildirildi. Diğer yaralıların ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.