Kadir Şeker'e koronavirüs izni!

Kadir Şeker (22), Konya'da Ayşe Dırla (35) isimli bir kadının sevgilisi olduğu öne sürülen Özgür Duran'ın (32) darp etmesine karşı çıkarak Duran'ı bıçakladığı iddiasıyla 10 yıl 10 ay hapis cezası alan ve geçtiğimiz hafta cezasının onanmasının ardından yeniden cezaevine gönderilmişti. Şeker'e koronavirüsten dolayı 31 Temmuz'a kadar tekrar serbest izin verildiği bildirildi.

Kadir Şeker'e koronavirüs izni!

Yargıtay 1. Ceza Dairesi tarafından, Kadir Şeker'e verilmiş olan 10 yıl 10 ay hapis cezasının 18 Mayıs 2023'te onandığı bildirildi. 1 Haziran 2023'te Kadınhanı Mahallesi'ndeki evinden alınan Kadir Şeker, “Ceza ve Güvenlik Tedbirlerini İnfaz Kanunu” kapsamında cezaevine gönderildi. Bugün açık cezaevine sevk edilen Şeker, koronavirüsten dolayı 31 Temmuz'a kadar yeniden serbest kaldı.

Kadir Şeker'e koronavirüs izni

Kadir Şeker'in avukatlığını yapan ı Emrah Daylan, "Kadir Şeker'in cezasını çekmek için süresi var ve cezası onaylandıktan sonra açık cezaevine girecek. Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndaki hükümlülerin Covid-19 salgını nedeniyle 31 Temmuz'a kadar izinli olması gerektiği için cezaevi denetim kurulu müvekkilimize bu tarihe kadar izin verilmesine karar vermiştir” dedi.