Kimlik numarasına göre ödemeler başladı! Ziraat Bankası tek şartla 45.000 TL nakit veriyor

Hemen nakit ihtiyacı olanlar için müjdeli bir haber! Tc kimlik numaranız ile Ziraat Bankası'na başvuru yaparak 45.000 Türk Lirası ödeme alma şansına sahipsiniz. İşte ödemenin detayları...

Kimlik numarasına göre ödemeler başladı! Ziraat Bankası tek şartla 45.000 TL nakit veriyor

Ziraat Bankası, nakit ihtiyacı olanlara müjdeli bir haber verdi. Banka, TC Kimlik numarası üzerinden başvuru yapanlara 45.000 TL'ye kadar nakit ödeme yapacak. Yeni ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında, acil para ihtiyacı olan müşterilere 36 ay vade imkanı sunulacak. Kampanya, devlet bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası'nın gelir belgesiz ve masrafsız kredi ödemeleri politikası doğrultusunda gerçekleştirilecek. 2023 yılında banka şubelerinden kredi başvurusu yaparak kampanyaya katılan bireysel müşterilere, 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği sunulacak.

KAMPANYA DETAYLARI PAYLAŞILDI

ödeme

Ziraat Bankası, acil nakit ihtiyacı olanlara 45.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi vermek için kampanya başlattı. Kampanyaya katılmak isteyenler, banka müşterisi olmalı ve başvurularını internet bankacılığı ya da banka şubeleri aracılığıyla yapabilirler. Emekli maaş hesabı olanlar da kampanyadan yararlanabilirler. Kredi kullanımı için gelir belgesi şartı olmadan sadece kimlik belgesi yeterli olacaktır. Ziraat Bankası, müşterilerine masrafsız ve gelir belgesiz kredi ödemesi sunmaktadır. Kampanya dahilinde 36 ay vadeli ödeme planı sunulmaktadır. Başvurularınızı hızlı ve kolay bir şekilde yapabilir, anında sonuç alabilirsiniz.