Kızılcık Şerbeti’nde Millet İttifakı reklamı!

Yayın tarihi itibariyle gündem olan 'Kızılcık Şerbeti' geçtiğimiz günlerde yaptırımlara maruz kalırken, ekranın alt kısmında Kemal Kılıçdaroğlu’nun reklamı çıktı. Ev hanımlarının bulunduğu sahnede Kılıçdaroğlu'nun Ev Kadınlarına "altın hesap açma" sözü veren reklamın gösterilmesi izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Kızılcık Şerbeti’nde Millet İttifakı reklamı!

Kızılcık Şerbeti'nin yayını RTÜK tarafından engellendi ve çok sayıda olumsuz tepki aldı. Yasağın kaldırılmasıyla birlikte yeniden ekranlara dönen dizide Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir vaadinin reklam olarak yayınlandığı görüldü. Reklamda, Kılıçdaroğlu tarafından ev hanımlarına geliri olmayan veya az olan ev hanımları için altın hesabı açılacağı konusu vardı.

MİLLET İTTİFAKI'NDAN EV HANIMLARINA ALTIN HESABI VAADİ

Kızılcık Şerbeti’nde Millet İttifakı reklamı

Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti için dizinin ortamına uygun bir reklam yaptığı öğrenildi. Reklamın içeriğinde, açılan altın hesabını ise devletten başka hiç kimsenin bilmeyeceği vurgulanırken sağ elin verdiklerini sol elin bile bilmeyeceği belirtildi. Söz konusu reklam Kızılcık Şerbeti gösterimi sırasında ev hanımlarına yönelik hazırlanan bir vaadi anlatıyor.

CHP kampanya ekibi, resmi devlet medya kuruluşu TRT'nin bile kendilerine çok az yer verdiğine dikkat çekerken seçmene ulaşmak için “noktadan noktaya” bir reklam stratejisi izlemekte olduklarını da her fırsatta ifade ediyorlar.