Kızılcık Şerbeti'nden sonra Yalı Çapkını'ndan kötü haber! Final tarihi açıklandı

Star TV ekranlarının en çok izlenen dizisi Yalı Çapkını seyircisine kötü haberi verdi. Peki dizi ne zaman final oluyor? Tüm detaylar haberimizde.

Kızılcık Şerbeti'nden sonra Yalı Çapkını'ndan kötü haber! Final tarihi açıklandı

Büyük kitleler tarafından takip edilen Yalı Çapkını dizisi seyircisinin çok üzüleceği bir haber paylaşıldı! Dizi final mi yapıyor? Tarih belli oldu mu? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YALI ÇAPKINI FİNAL TARİHİ

Geçtiğimiz Cuma günü Yalı Çapkını dizisi reyting rekoru kırdı. Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi başarılı oyuncular yer alıyor. 

Yalı Çapkını Final Tarihi

Dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin, senaryosunu ise Mehmet Barış Günger üstleniyor. Dizide Korhan ailesi ve Halis Ağa'nın torunu Ferit ile Seyran'ın ilişkisi anlatılıyor. Yalı Çapkını dizisinde ise yeni bir gelişme yaşandı ve dizi bir sezon daha devam etme kararı aldı. Dizi 8 bölüm sonrasında sezon finaline girecek ve Eylül ayında yeni sezonuyla ekranlarda olacak.