Millet İttifakı, İstanbul mitinginde tarih değişikliğine gitti!

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 7 Mayıs Pazar mitinginin tarihi ertelendi. İstanbul CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yeni mitingin tarihini kamuoyuna açıkladı.

Millet İttifakı, İstanbul mitinginde tarih değişikliğine gitti!

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala ittifak gücünü göstermek için büyük bir mitingin hazırlıklarını sürdürüyor. Dün İzmir'i mitingiyle dolduran Millet İttifakı, 7 Mayıs'ta İstanbul'da düznenenecek olan mitingin tarihini yeniden düzenledi.

İŞTE DEĞİŞİKLİĞİN GEREKÇESİ

Millet İttifakı, İstanbul mitinginde tarih değişikliğine gitti!

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve aynı zamanda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul'da 7 Mayıs'ta gerçekleştirilmesi planlanan mitingin tarihi ertelendi. Cumhur İttifakı mitingiyle aynı gün ve aynı saatte İstanbul'un farklı yerlerinde yapılacak olan Millet İttifakı mitingi 6 Mayıs Cumartesi gününe alındı.

CHP'nin İstanbul İl Başkanı olan Canan Kaftancıoğlu, Millet İttifakı mitinginin 6 Mayıs Cumartesi günü yapılacağını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu. Tarih değişikliğinin gerekçesi olarak Cumhur İttifakı'nın aynı gün İstanbul'da miting düzenlemesi olduğu iddia edilirken, kararın ulaşım sıkıntısı yaşanmaması için bir gün öncesine alındığı ileri sürüldü.