Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu, 'Mevzular Açık Mikrofon'un teklifini kabul etti!

Mevzular Açık Mikrofon (M.A.M.) adlı programa cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağı ve katılımcılardan gelen soruları yanıtlayacağı açıklandı.

Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu, 'Mevzular Açık Mikrofon'un teklifini kabul etti!

Youtube kanalı Babala TV'de yayınlanacak olan "Mevzular Açık Mikrofon" adlı programa Millet İttifakı'nın ortak adayı ve CHP'nin lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılım göstereceği bildirildi.

Babala TV'nin sahibi Oğuhan Uğur'un hazırlayıp sunduğu ve seçimlerden önce çok sayıda partinin liderinin katılım göstererek gelen tüm karşıt soruları yanıtladığı 'Mevzular Açık Mikrofon' adlı programa cumhurbaşkanı adaylarından Sinan Oğan ile Muharrem İnce de katılmıştı. Katılan konukların sorularını yanıtlayan Oğan ve İnce, programın kendilerine çok şey kattığını da itiraf etmişlerdi.

Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu, 'Mevzular Açık Mikrofon'un teklifini kabul etti!

Kılıçdaroğlu'nun ise seçim öncesinde provokasyon çekincesini" gerekçe göstererek programa katılmayacağı bilgisi paylaşıldı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU M.A.M. PROGRAMINA KATILMAYA KARAR VERDİ

Habertürk Televizyonu'na katılarak burada bir konuşma yapan MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu'nun başkanı Mehmet Ali Kulat, Kemal Kılıçdaroğlu'nun gençler arasında oldukça popüler olan programlardan birine katılacağını söyledi.

Kulat'ın söz konusu açıklamasnı resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşan kanalın sahibi Oğuzhan Uğur ise, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Mevzular Açık Mikrofon'a geleceğini belirtti ve kendisinin de televizyondan öğrendiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun daha sonra kendisini aradığını bildiren Uğur, Kılıçdaroğlu'nun kendisini arayarak söz konusu bilgiyi teyit ettiğini duyurdu.