Milyonlarca öğrenciye 1000 TL bayram harçlığı verilecek! O şartı taşıyanlar yaşadı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı duyuru üzerine öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı verileceği duyuruldu. Ramazan bayramına sayılı günler kala öğrencilerin cepleri parayla dolacak. Öğrencilere bayram harçlığı ne zaman verilecek? Öğrencilere bayram harçlığı başvuruları başladı mı? İşte detaylar...

Milyonlarca öğrenciye 1000 TL bayram harçlığı verilecek! O şartı taşıyanlar yaşadı!

Seçim öncesi çeşitli vaadler gündeme gelirken Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP bünyesinde yer alan 3 sürpriz vaadler arasında üniversite öğrencilerine verilecek bayram harçlığı yer aldı. Bayramla beraber hesaplara aktarılacak olan 1000 TL destek ödemeleri için başvurular başladı.

Bayram harçlığı kimlere verilecek? sorusuna yanıt arayanlara yanıt gecikmedi. Kurban ve Ramazan Bayramı öncesinde emeklilere yapılacak olan ikramiyeler sonrasında gözler öğrencilere çevrildi. E devlet üzerinden sosyal yardım açık kapı yardım destek ödemeleri üzerinden başvurular tamamlanır.

öğrencilere bayram ödemesi

AÇIK KAPI BAŞVURUSU

Vatandaşların valiliklere ilettiği talepler üzerinden elektronik ortam üzerinden kayıt edilir. Açık kapı projesi kamu hizmetlerine erişim kolaylaştırmayı ve vatandaşların sesini doğrudan yetkili mercilere ulaşması amaçlanıyor.

Açık Kapı başvurusunda kamu hizmetlerinin şeffaflığı ve vatandaşların memnuniyetinin artması için hem elektronik hem de fiziksel olarak Açık Kapı Masalarına başvuru yapılır.