Muharrem İnce'ye ait olduğu öne sürülen sosyal medya paylaşımlarına soruşturma!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada yayınlanan ve Memleket Partisi'nin lideri Muharrem İnce'ye atfedilen müstehcen görüntüler hakkında soruşturma başlattı.

Muharrem İnce'ye ait olduğu öne sürülen sosyal medya paylaşımlarına soruşturma!

Türkiye'de 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olan ve daha sonra adaylıktan geri çekildiğini duyuran Memleket Partisi'nin lideri Muharrem İnce hakkında sosyal medya hesaplarında her gün yeni ifşa videoları paylaşılıyor. Muharrem İnce'ye atfedilen bazı müstehcen fotoğrafların sosyal medya mecralarında yayınlanması sonrası Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın harekete geçtiği bildirildi.

Muharrem İnce'ye ait olduğu öne sürülen sosyal medya paylaşımlarına soruşturma

Memleket Partisi'nin lideri Muharrem İnce'ye ait olduğu öne sürülen bazı sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili olarak Ankara Başsavcılığı resen soruşturma başlattığını duyurdu. Başsavcılık kanalından yapılan yazılı açıklamada “İddia edilen sosyal medya paylaşım konusunun doğruluğunun araştırılması için 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nda düzenlenen 2023/107442 numaralı soruşturma zanlıları hakkında gasp, korkutma ve belgede sahtecilik suçlarından re'sen soruşturma başlatılmıştır." şeklinde ifadeler kullanıldı.