Özdağ ve Kılıçdaroğlu'nun kritik toplantısı sona erdi: İki liderden açıklama!

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ arasındaki görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenlendi. İki lider, daha sonra kameraların karşısına geçti ve gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, konuşmasında Özdağ'ın arkadaşlarıyla bir istişarede bulunacağını ifade etti.

Özdağ ve Kılıçdaroğlu'nun kritik toplantısı sona erdi: İki liderden açıklama!

Millet İttifakı'nın ortak adayı olarak ilan edilen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ı ziyaret etti.

KRİTİK TOPLANTI SONA ERDİ

Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zafer Partisi Genel Merkezi önünde karşıladı. Basın önünde poz verip el sıkışan ikili, içeriye girerek sohbet etmeye başladı.

MÜLAKAT SONRASI ORTAK AÇIKLAMA

Özdağ ve Kılıçdaroğlu'nun kritik toplantısı sona erdi

İki lider, ortak toplantısı sona erdikten sonra genel merkez binasının önüne geldiler ve basına açıklamalarda bulundular. Söz konusu görüşmeyle ilgili Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şu şekilde:

"Çok anlamlı bir görüşme gerçekleştirdik. Türkiye'nin ve dünyanın sorunlarını konuştuk. Ayrıca Sayın Başkan, Millet İttifak liderlerinin çalışmalarımıza ilişkin görüşlerini ve aynı zamanda mutabakat metnine ilişkin görüşlerimizi aktardım. Başkan arkadaşlarıyla görüşecek."

Ümit Özdağ'nın açıklaması ise şöyle:

"Çok teşekkür ederim Sayın Başkan. Birkaç sorum vardı, o yüzden sordum. Ayrıntılı bir cevap aldım. Değerlendirmeyi bir akreditasyon kuruluşu yürütür. Sinan Oğan ile de değerlendireceğiz ve yakında bir karar açıklayacağız."