Pınar Deniz'in transparan büstiyeriyle pozu beğeni rekoru kırdı!

Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz, İbrahim Selim'in YouTube kanalına konuk olarak katıldı. Program öncesi hazırlık aşamasını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Deniz, transparan bir büstiyerle poz verdi ve onu gören insanlar güzelliğine hayran kaldı.

Pınar Deniz'in transparan büstiyeriyle pozu beğeni rekoru kırdı!

Pınar Deniz, doğal güzelliğiyle önemini koruyor. Başarılı oyuncu, ekranlardaki yerini Ceylin karakteriyle kadrosunda olduğu Yargı dizisi ile sağlamlaştırdı. Dizi, sezon finaliyle ekranlara veda ederken Pınar Deniz, YouTube kanalına program yapan İbrahim Selim'e konuk oldu.

Pınar Deniz'in transparan büstiyeri

Ünlü oyuncunun program öncesi yaptığı hazırlık aşamasında tercih ettiği mavi transparan kıyafeti, tüm dikkatlerin onun üzerine çekilmesine neden oldu.

Pınar Deniz'in transparan büstiyeri

Pınar Deniz, günlük hayatta sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlülerden biri. Günlük hayatından ve işbirliklerinden fotoğraflar yayınlayan güzel oyuncu bu sefer katılacağı programın hazırlık aşamasını anlattı.

Pınar Deniz'in transparan büstiyeri

Pınar Deniz, paylaşımında "Merhaba @ibrahimselim, başlıyoruz. Hazır mısın?" notunu yazdı. Programa öze transparan dantel büstiyerleri ve kargo tarzı pantolonları tercih eden güzel oyuncu kaslı fiziğiyle de dikkat çekiyordu. Takipçilerinden mükemmel bir puan alan Deniz'in paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.