Saadet Parti'li Kazım Özgan, siyasi hayatına AKP'de devam edecek!

Saadet Partisi'nden Adana'nın Kozan ilçesinde belediye başkanı olarak seçilen Kazım Özgan, bundan sonra siyasi hayatına AK Parti'de devam etme kararını aldığını duyurdu. Özgan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı çıkanların terör örgütleriyle yan yana olmasını asla kabul edemem." şeklinde konuştu.

Saadet Parti'li Kazım Özgan, siyasi hayatına AKP'de devam edecek!

Adana'nın Kozan ilçesinde Saadet Partisi'nden belediye başkanı olarak görev yapan Kazım Özgan, partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçtiğini duyurdu. Özgan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada bundan sonraki siyasi hayatına AK Parti'de devam etme kararı aldığını belirterek, "Elimden geleni yapacağım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı seçimde desteklemek için." dedi.

Saadet Parti'li Kazım Özgan, siyasi hayatına AKP'de devam edecek

"VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM"

Kazım Özgan, mesajında ​​şu ifadeleri kullandı:

"Halkımıza hizmet eden bir siyasetçi ve aynı zamanda belediye başkanı olarak Türkiye için her zaman doğru olanı yapmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda karşı çıkanların da karşı olmasını asla kabul edemem. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, milletimizin yanındadır.

Milli değerlerine bağlı olan bir siyasetçi kimliğimle bundan sonraki siyasi hayatıma AK Parti'de devam etme kararı aldım. 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yanında olmak için elimden geleni yapacağım." siye konuştu.