Seçmenlerine seslenen Pervin Buldan: 'Kime oy vereceğinizi bayramdan sonra açıklayacağız!'

HDP'nin eş genel başkanlarından Pervin Buldan, Urfa'da seçmenlerine seslendi ve “Bayram sonrası mitinglerimizde cumhurbaşkanının adını da sizlere bildireceğiz. Hangi cumhurbaşkanı için oy kullanacaksınız, siz bildiğiniz halde kamuoyuna açıklayacağız." şeklinde ifadeler kullandı.

Seçmenlerine seslenen Pervin Buldan: 'Kime oy vereceğinizi bayramdan sonra açıklayacağız!'

Şanlıurfa'nın Sivek ilçesinde partisi tarafından düzenlenen seçim bürosu açılışına katılan HDP'nin eş genel başkanı Pervin Buldan, burada yaptığı konuşmasında 14 Mayıs seçimlerinin aslında çok önemli bir seçim olduğunu aktardı. Bayram sonrasında düzenlenecek olan mitinglerde cumhurbaşkanının adını bildireceklerini ifade eden Buldan, "Hangi cumhurbaşkanı için oy kullanacağınızı açık bir şekilde ilan edeceğiz" diye konuştu.

Seçmenlerine seslenen Pervin Buldan 'Kime oy vereceğinizi bayramdan sonra açıklayacağız

14 MAYIS SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMDE YENİ BİR BAŞLANGIÇ"

Seçimi bir dönüm noktası şeklinde gördüklerini söyleyen Pervin Buldan, düzenlenecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinin aslında ülkenin tüm kaderini değiştirmeye yönelik bir seçim olacağından bahsetti. 14 Mayıs'taki değişim ve dönüşümün yeni bir başlangıç ​​için tercih olacağının altını çizen Buldan, şunları söyledi:

"Biri Cumhurbaşkanlığı, bir de milletvekili seçimi için olmak üzere iki kez oy kullanacağız. Cumhurbaşkanlığı seçimi için adresimizi biliyorsunuz. Size başkanın adını da söyleyeceğiz. Bayramdan sonraki mitinglerimizde hangi cumhurbaşkanını seçeceğinizi açıklayacağız. Hangi cumhurbaşkanına oy vereceğinizi en iyi siz bilirsiniz ama cumhurbaşkanımızın adını da bayram sonrası mitinglerimizde size bildireceğiz."