Sigarayı bırakana o bankadan 15.000 TL ödenecek! Kampanya duyuruldu

Garanti Bankası, bayram dönemi için özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası duyurdu! Sigara kullanıcılarına yönelik bir avantaj sunan bu kampanyada, günlük sigara harcamalarına denk bir tutarda, yani 15.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunulacak. Kampanyanın detayları haberimizde...

Sigarayı bırakana o bankadan 15.000 TL ödenecek! Kampanya duyuruldu

Garanti Bankası, bayram dönemi için özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 15 bin TL ile 50 bin TL arasında ihtiyaç kredisi imkanı sunuluyor. Dijital avantajlar ve özellikler de sunulan kredide, faiz oranları, kredi vadesi ve aylık taksit tutarları gibi detaylar da paylaşıldı. Başvuruların yoğun ilgi gördüğü kampanya hakkında daha fazla haberimizde detaylı olarak bilgi verilmiştir.

KREDİ KAMPANYASI DETAYLARI

kredi

Garanti Bankası, bayram dönemi için özel ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında minimum 15.000 TL'den başlayan kredi tutarları ile 36 ay vadeli kredi imkanı sunuluyor. Kredi faiz oranı %2,68 olarak belirlenmiş ve aylık taksit tutarı 723,41 TL olarak hesaplanmıştır. Tahsis ücreti 75,00 TL ve diğer tüm ücretler dahil edildiğinde yıllık maliyet oranı %49,1565 ve toplam kredi maliyeti 26.124,98 TL olarak belirlenmiştir. Garanti Bankası, eğitim, sağlık, evlilik, tatil, alışveriş gibi her türlü tüketici ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir bayram kredisi sunuyor. Detaylı bilgilere bankanın kampanya sayfasından ulaşabilirsiniz.