Sinan Oğan'ın kararından sonra Muharrem İnce'den flaş hamle!

14 Mayıs seçimlerine katılan ATA İttifakı'nın ortak adayı Sinan Oğan, bugün yaptığı bir açıklamada ikinci turda Cumhur İttifakı adayı Erdoğan'a destek vereceğini açıkladı. Alınan radikal kararın sonrasında seçime iki gün kala adaylığını geri çeken Memleket Partisi'nin lideri Muharrem İnce'nin de Millet İttifakı'nın ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceği iddia edildi.

Sinan Oğan'ın kararından sonra Muharrem İnce'den flaş hamle!

Türkiye, 14 Mayıs'tan bu yana ATA Koalisyonunun cumhurbaşkanı adayı Sinan Ogan'ın ikinci turda hangi adayı destekleyeceği sorusuna yanıt arıyordu. Sinan Ogan, bugünkü basın açıklaması yaptı ve Cumhur İttifakı'nın ortak adayı Erdoğan'a desteğini açıkladı. Bu kararın ardından birçok siyasetçi, Muharrem İnce cephesi hakkında bomba açıklamalar yaparken diğer taraftan da Sinan Oğan'a tepki gösterdi.

Sinan Oğan'ın kararından sonra Muharrem İnce'den flaş hamle

MUHARREM İNCE, KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK VERECEK İDDİASI..

Gazeteci Şaban Sevinç, yaptığı bir açıklamada 14 Mayıs seçimleri öncesinde adaylığından çekilen Muharrem İnce'nin Millet İttifakı orta adayı Kemak Kılıçdaroğlu'na destek çağrısı yağacağını öne sürdü. Sevinç, Muharrem İnce'nin Kılıçdaroğlu’na oy verilmesi adına Salı veya Çarşamba günü bir çağrı yapacağını ve bu çağrının ardından da destek açıklayacağını söyledi.