Sivrisinek ısırığı yüzünden yakalandığı ve 9 yıl dayandığı 'Fil Hastalığı'na yenik düştü!

Antalya'da güvenlik görevlisi olarak çalıştığı bir otelde sivrisinek sokması sonucunda 'fil ayağı' adı verilen bir hastalığa yakalanan İbrahim Kadir Karaoğlanoğlu, 9 yıl dayandığı 'Fil Hastalığı'na yenik düştü.

Sivrisinek ısırığı yüzünden yakalandığı ve 9 yıl dayandığı 'Fil Hastalığı'na yenik düştü!

Denizli'de yaşayan ve dokuz yıl önce Antalya'da bir otel ile anlaşarak orada güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan İbrahim Kadir Karaoğlanoğlu, iş yerinde sivrisinek tarafından ısırıldı. Bir anda bacakları şişmeye başlayan Karaoğlanoğlu, kabus dolu günler geçirmeye başladı.

Her gün vücut değiştiren ve fil ayağı hastalığı teşhisi konulan Karaoğlanoğlu, çalmadığı kapı kalmamasına rağmen hastalığına çare bulamamıştı. Bacakları fil bacağı gibi şişmiş ve tamamen yatağına bağımlı olan Karaoğlanoğlu, gün geçtikçe bacakları çürümeye başlamış ve oturduğu yerden kıpırdayamaz hale gelmişti.

Sivrisinek ısırığı yüzünden yakalandığı ve 9 yıl dayandığı 'Fil Hastalığı'na yenik düştü

ACI HABER GELDİ..

Hastalığın mikrocerrahi yöntemlerle tedavi edilebileceğini duyan ancak nasıl kullanılacağına dair bilgi edinemeyen İbrahim Kadir Karaoğlanoğlu, ailesiyle birlikte yardımın kendilerine geleceğini umarak beklemeye başladılar. Karaoğlanoğlu, konuşmasında iyileşerek insan içine çıkacağı günlerin hayalini kurduğunu anlatırken birdenbire hastalandığı haberi geldi.

Sivrisinek ısırığı yüzünden yakalandığı ve 9 yıl dayandığı 'Fil Hastalığı'na yenik düştü

Durumu ağırlaşan güvenlik görevlisi ambulansla hastaneye kaldırılırken burada solunum sıkıntısı nedeniyle entübe edilen Karaoğlanoğlu, tıbbi müdahaleye rağmen hayatta kalamadı. Aile acı haberi duyunca gözyaşı döktü.

Hastanedeki işlemin ardından babasının ocağında helallik alan İbrahim Kadir Karaoğlanoğlu, son yolculuğu için Tavas ilçesine bağlı Hilka Mahalesi'ne gönderildi.