Sol Parti, 2. turda Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini açıkladı!

Türkiye'nin kaderini belirleyecek olan ikinci cumhurbaşkanlığı seçimine 12 gün kaldı. Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasında geçecek olan oylama için Kılıçdaroğlu'na destekler gelmeye başladı. Sol Parti, Millet İttifakı 'nın ortak adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini sosyal medya hesapları üzerimden duyurdu.

Sol Parti, 2. turda Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini açıkladı!

Parti temsilcilerinden Millet İttifak adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destekler gelmeye devam ederken seçime 12 gün kala kampanya çalışmalarını yoğunlaştırdı. Sol Parti, daha önce partililerle görüşen Kılıçdaroğlu'nun mücadelesine katılacaklarını vurguladı.

Sol Parti tarafından yapılan bir açıklamada Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edilen Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verecekleri bildirildi. Yapılan paylaşımda şu ifade kullanıldı ve sosyal medya hesaplarında paylaşıldı:

"Mücadeleye devam! Şimdi gençler, kadınlar, tüm emekçiler ve yurtseverler birleşerek daha kararlı mücadele edeceğiz; Başta oy kullanmayan gençler olmak üzere herkesi oy kullanmaya ve ülkemizin geleceğine sahip çıkmak adına çağırıyoruz."

Sol Parti, 2. turda Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini açıkladı