'Sonuçta erkeksin' yorumunu unutmayan Selin Ciğerci'den üstsüz poz!

56 kilo olan ve diyetinden vazgeçmeyen Selin Ciğerci, bir süredir küs olduğu Kerimcan Durmaz ile arasını düzeltti. Eski dostuyla barışır barışmaz tatile çıkan Ciğerci, tatilde hep üstsüz pozlarını paylaştı. Ünlü fenomen, son zamanlarda "sen bir erkeksin" yorumuna çok takılmış olmalı ki, bu paylaşımların o yoruma yanıt olarak yapıldığı tartışılmaya başlandı.

'Sonuçta erkeksin' yorumunu unutmayan Selin Ciğerci'den üstsüz poz!

Bir kaç yıl önce cinsiyet değiştiren ve daha sonrasında da futbolcu Gökhan Çıra ile evlenen Selin Ciğerci, eşiyle bir boşanma süreci yaşamış ve bir süre sonra Çıra ile yeniden evlenmişti. İkinci kez evliliği de yapamayan ünlü fenomen, Gökhan Çıra ile boşandı ve kendisini işlerine vermeye başlamıştı.

Selin Ciğerci'den üstsüz poz

Bir süre önce çene eritme işlemi yaptıran Ciğerci, daha sonrasında hem botoks hem de gözlerini çektirme ameliyatı olmak zorunda kaldı.

Selin Ciğerci'den üstsüz poz

Selin Ciğerci, bu arada uzun süredir husumeti olan Kerimcan Durmaz ile barıştı. Eski dostlar, dostluklarını güçlendirmek için birlikte tatile gittiler. 15 kilo verdiği bilinen Selin Ciğerci'nin sosyal medya hesapları üzerinden son paylaşımları olay oldu. Havuzda üstsüz pozlar paylaşan Ciğerci, tüm dikkatleri üzerine çekti.

Selin Ciğerci'den üstsüz poz

"SONUÇTA ERKEKSİN" YORUMU

Selin Ciğerci, geçtiğimiz gün bikinili poz vermişti. O sorada bir takipçisi Ciğerci'ye "Sonuçta erkeksin, istersen 1000 ameliyat geçir" yorumunu yaparke allahın onu aslında erkek olarak yarattığını ifade etmişti.

Ciğerci ise, bu yoruma "Kıskandın mı? Bence gayet açık anlatmışsın." yanıtını göndermişti.