Survivor şampiyonu Merve Oflaz dekolteli pozuyla herkesi mest etti!

Var Mısın Yok Musun adlı yarışmayla ünlendikten sonra Survivor'a giren Merve Oflaz, katıldığı yıl, şampişyon olarak geri dönmüştü. Daha sonra çeşitli dizilerde oynayan Merve Oflaz, dekolte dolu bir pozunu sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü ismin paylaşımı tüm beğenileri topladı.

Survivor şampiyonu Merve Oflaz dekolteli pozuyla herkesi mest etti!

TV 8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışması Survivor sezonuna katıldığı dönemde şampiyon olarak Türkiye'ye dönen Merve Oflaz, kariyerine televizyon ekranında devam etmeye başladı. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanmaya özen gösteren Oflaz, dekolteli pozlarıyla görenleri büyülemeyi başardı.

Survivor şampiyonu Merve Oflaz dekolteli pozuyla herkesi mest etti

"YOK BÖYLE BİR GÜZELLİK"

34 yaşında olan Merve Oflaz'ın paylaşımın altı "Böyle güzellik yok", "Güneş gibi parlıyorsun", "Saçların harika görünüyor" ve "Çok güzelsin" yorumlarıyla doldu taştı. Hazal Filiz Küçükköse ile Hande Sarıoğlu gibi ünlü isimlerin de Merve Oflaz'ın fotoğraflarına kayıtsız kalmadıkları görüldü.

Survivor şampiyonu Merve Oflaz dekolteli pozuyla herkesi mest etti

Survivor Kızlar – Erkekler yarışmasında yarışan ve adadan şampiyon olarak dönen Merve Oflaz, bir süre sonra dizi sektörüne katılmış ve Muhteşem Yüzyıl, Arka Sokaklar gibi popüler dizilerde rol almıştır.