Spor Toto Süper Lig’de haftayı kendi sahasında oynayacağı Ümraniyespor karşılaşmasıyla geçecek olan Trabzonspor’da heyecanlı bekleyiş sürerken kötü bir
haber geldi.
Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Anastasios Bakasetas’ın sağlık durumuyla ilgili bir açıklama geldi.
Bakasetas Ümraniyespor'a karşı yok!
Ümraniyespor maçı öncesi yapılan sağlık kontrollerinde Bakasetas’ın sol uyluk ön bölge kasında yaralanma olduğu ortaya çıktı. Tedavisine başlanan Bakasetas, Ümraniyespor maçının kamp kadrosundan da böylelikle çıkarıldı. Yunan yıldızın 2 hafta kadar sahalardan uzak kalacak olması beklenirken, bu sezon takımına en çok fayda sağlayan isimlerden biri olan Bakasetas’ın yokluğu taraftarların moralini bozdu.